Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Dawam, Wesam"'
1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Vyhledávací nástroje:
Upřesnit hledání
- 2 4 degrees-c
- 2 antioxidant stability
- 2 food pathogens
- 2 foodborne pathogens
- 2 listeria-monocytogenes
- 2 meat
- 2 quality attributes
- 2 shelf-life
- 2 stability
- 1 antibacterial agents
- 1 beef quality
- 1 behavior
- 1 chicken breast
- 1 cowpea
- 1 escherichia coli
- 1 in-vitro
- 1 kinetics
- 1 meat industry
- 1 meat preservation
- 1 milk
- 1 ph
- 1 physicochemical properties
- 1 proteins
- 1 raw-milk
- 1 salmonella enterica
- 1 salmonella-enteritidis
- 1 staphylococcus aureus
- 1 steak (beef)
- 1 storage
- 1 tenderness