Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Davydenko, Borys"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Production Engineering Archives, Vol 28, Iss 2, Pp 123-131 (2022)
The temperature-stress state of the concrete facade wall with a window opening, which is the external enclosing structure of the room with a steel heating device, was investigated by the method of numerical modeling. Estimated studies were performed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/afc79d3e2ddb43218acc5af115025482
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Basok, Borys1 (AUTHOR) basok@ittf.kiev.ua, Davydenko, Borys1 (AUTHOR) bdavydenko@ukr.net, Koshlak, Hanna2 (AUTHOR) hkoshlak@tu.kielce.pl, Novikov, Volodymyr1 (AUTHOR) nvg52@i.ua
Publikováno v:
Materials (1996-1944). Jul2022, Vol. 15 Issue 14, pN.PAG-N.PAG. 14p.
Autor:
Basok, Borys1 (AUTHOR) basok@ittf.kiev.ua, Davydenko, Borys1 (AUTHOR) bdavydenko@ukr.net, Novikov, Volodymyr1 (AUTHOR) nvg52@i.ua, Pavlenko, Anatoliy M.2 (AUTHOR) apavlenko@tu.kielce.pl, Novitska, Maryna1 (AUTHOR) mmarina@ukr.net, Sadko, Karolina2 (AUTHOR), Goncharuk, Svitlana1 (AUTHOR) goncharuk-s@ukr.net
Publikováno v:
Energies (19961073). Jul2022, Vol. 15 Issue 13, p4910-N.PAG. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal. 2021, Vol. 10 Issue 1, p171-181. 11p.
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal. 2019, Vol. 8 Issue 2, p343-354. 12p.