Zobrazeno 1 - 10
of 127
pro vyhledávání: '"Davila, Anne-Marie"'
Autor:
Calvez, Juliane, Blais, Anne, Deglaire, Amélie, Gaudichon, Claire, Blachier, François, Davila, Anne-Marie
Publikováno v:
British Journal of Nutrition; 4/14/2024, Vol. 131 Issue 7, p1115-1124, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Davila, Anne-Marie.
Th. doct.--Biol. cellulaire et microbiol.--Aix-Marseille 1, 1993.
1993 d'après la déclaration de dépôt légal. Bibliogr. p. 143-151.
1993 d'après la déclaration de dépôt légal. Bibliogr. p. 143-151.
Externí odkaz:
http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb355880026
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alexandre, Virginie, Davila, Anne-Marie, Bouchoucha, Michel, Bertin, Claire, Even, Patrick, Lamberto, Christine, Tomé, Daniel, Benamouzig, Robert
Publikováno v:
In Digestive and Liver Disease September 2013 45(9):727-732
Autor:
Calvez, Juliane, Blais, Anne, Deglaire, Amélie, Gaudichon, Claire, Blachier, Francois, Davila, Anne-Marie
Publikováno v:
Journées Francophones de Nutrition (JFN) live 2021
Journées Francophones de Nutrition (JFN) live 2021, Nov 2021, live, France. 2021
Journées Francophones de Nutrition (JFN) live 2021, Nov 2021, live, France. 2021
International audience; Introduction et but de l’étude: Les nombreux Introduction et but de l’étude: Les nombreux traitements thermiques appliqués aux préparations pour nourrissons (PPN) sont susceptibles de dénaturer et agréger les protéi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8c7e112980dceb087e90fad378e11f78
https://hal.inrae.fr/hal-03432048
https://hal.inrae.fr/hal-03432048
Autor:
Carlin, Gabrielle, Chaumontet, Catherine, Delteil, Corine, Kodde, Andrea, van de Heijning, Bert, van der Bee, Eline M, Tomé, Daniel, Davila, Anne-Marie
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition June 2019 3 Supplement 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martin, Océane C. B., Olier, Maïwenn, Ellero-Simatos, Sandrine, Naud, Nathalie, Dupuy, Jacques, Huc, Laurence, Taché, Sylviane, Graillot, Vanessa, Levêque, Mathilde, Bézirard, Valérie, Héliès-Toussaint, Cécile, Estrada, Florence Blas Y., Tondereau, Valérie, Lippi, Yannick, Naylies, Claire, Peyriga, Lindsey, Canlet, Cécile, Davila, Anne Marie, Blachier, François, Ferrier, Laurent, Boutet-Robinet, Elisa, Guéraud, Françoise, Théodorou, Vassilia, Pierre, Fabrice H. F.
Publikováno v:
Microbiome
Microbiome, BioMed Central, 2019, 7 (1), pp.1-18. ⟨10.1186/s40168-019-0685-7⟩
Microbiome, 2019, 7 (1), pp.1-18. ⟨10.1186/s40168-019-0685-7⟩
Microbiome, Vol 7, Iss 1, Pp 1-18 (2019)
Microbiome 1 (7), 1-18. (2019)
Microbiome, BioMed Central, 2019, 7 (1), pp.1-18. ⟨10.1186/s40168-019-0685-7⟩
Microbiome, 2019, 7 (1), pp.1-18. ⟨10.1186/s40168-019-0685-7⟩
Microbiome, Vol 7, Iss 1, Pp 1-18 (2019)
Microbiome 1 (7), 1-18. (2019)
Background The World Health Organization classified processed and red meat consumption as “carcinogenic” and “probably carcinogenic”, respectively, to humans. Haem iron from meat plays a role in the promotion of colorectal cancer in rodent mo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::1a89e9acc002d646bc557a1c3e6ac1cf
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02170463/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02170463/document