Zobrazeno 1 - 10
of 243
pro vyhledávání: '"Davidek, J."'
Autor:
De Prado-Taranilla, A. I., Holstege, M. M.C., Bertocchi, L., Appiani, A., Becvar, O., Davidek, J., Bay, D., Jimenez, L. M., Roger, N., Krömker, V., Paduch, J. H., Piepers, S., Wuytack, A., Veenkamp, A., van Werven, T., Dalez, B., Le Page, P., Schukken, Y. H., Velthuis, A. G.J., FAH Evidence based Veterinary Medicine, dFAH AVR, FAH theoretische epidemiologie
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, 103(10), 9224. Elsevier Limited
The incidence of milk leakage (ML) after dry-off (DO) and related risk factors was studied in 1,175 dairy cows from 41 commercial herds in 8 European countries: Belgium, Czech Republic, Denmark, France, Germany, Italy, the Netherlands, and Spain. Mil
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4b8264330388d10eee266d2f372a3752
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/410225
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/410225
Autor:
Van Saun, R. J., Davidek, J.
Use of blood chemistries in the form of metabolic profiles to determine nutritional status has been advocated, but acceptance has been limited as a result of high cost and interpretation difficulties. A pooled sample approach to metabolic profiling c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9f02d440fe2c72fe6d1697631934705e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Zeitschrift für Lebensmitteluntersuchung und -Forschung A; September 1966, Vol. 131 Issue: 1 p29-32, 4p
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Jan1991, Vol. 56 Issue 1, p136-138, 3p
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Jan1968, Vol. 33 Issue 1, p25-27, 3p
Autor:
DAVIDEK, J., KHAN, A. W.
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Mar1967, Vol. 32 Issue 2, p155-157, 3p
Autor:
Davidek, J., Seifert, J.
Publikováno v:
Zeitschrift für Lebensmitteluntersuchung und -Forschung A; August 1972, Vol. 148 Issue: 6 p351-353, 3p
Publikováno v:
Zeitschrift für Lebensmitteluntersuchung und -Forschung A; January 1967, Vol. 131 Issue: 6 p345-347, 3p