Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"David, Geraldine"'
Gene-gene functional relationships in Alzheimer's disease: CELF1 regulates KLC1 alternative splicing
Autor:
Kikuchi, Masataka, Viet, Justine, Nagata, Kenichi, Sato, Masahiro, David, Geraldine, Audic, Yann, Silverman, Michael A., Yamamoto, Mitsuko, Akatsu, Hiroyasu, Hashizume, Yoshio, Takeda, Shuko, Akamine, Shoshin, Miyamoto, Tesshin, Uozumi, Ryota, Gotoh, Shiho, Mori, Kohji, Ikeda, Manabu, Paillard, Luc, Morihara, Takashi
Publikováno v:
In Biochemical and Biophysical Research Communications 20 August 2024 721
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Business History. Jan2023, Vol. 65 Issue 1, p24-55. 32p. 10 Charts, 4 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CEPR Discussion Paper; DP13941
info:eu-repo/semantics/published
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2101::ae937a75c9a41d97bc6fbd8f611c7a5e
http://hdl.handle.net/2013/ULB-DIPOT:oai:dipot.ulb.ac.be:2013/297831
http://hdl.handle.net/2013/ULB-DIPOT:oai:dipot.ulb.ac.be:2013/297831
Autor:
Anne David Geraldine, Subramaniam Sreeramanan, Jesu Arockiaraj, R. Xavier, K. Marimuthu, Sathasivam Kathiresan
Publikováno v:
Journal of Aquatic Food Product Technology. 23:468-474
The influence of three different cooking methods (boiling, baking, and frying) on proximate and mineral composition of Asian sea bass (Lates calcarifer, Bloch) was studied. The mean moisture, protein, fat, and ash contents of raw fish were 67.87 ± 0
Autor:
David, Geraldine
This dissertation studies the price formation mechanisms on the art market. More specifically, it uses historical data to test the impact of several factors on the French art market between 1860 and 1950 and on the Belgian art market between 1945 and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::bf44940430f9baec7229f40108758c29
https://research.tilburguniversity.edu/en/publications/2361da4b-d827-4cae-91ce-1e128715553d
https://research.tilburguniversity.edu/en/publications/2361da4b-d827-4cae-91ce-1e128715553d
Autor:
David, Geraldine
Publikováno v:
Working Papers CEB; 14-025
During crisis art is often considered as a safe haven both by the scientific literature and the financial advisors. For example, during WWII art markets encountered a massive boom in occupied countries This paper questions this vision of art as a saf
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2101::00d5d4f1061f1fc28a63975944a2d413
http://hdl.handle.net/2013/ULB-DIPOT:oai:dipot.ulb.ac.be:2013/176148
http://hdl.handle.net/2013/ULB-DIPOT:oai:dipot.ulb.ac.be:2013/176148
Publikováno v:
In Economics Letters October 2013 121(1):23-25