Zobrazeno 1 - 10
of 258
pro vyhledávání: '"Davicco, M J"'
Autor:
Filip, R., Possemiers, Sam, Heyerick, A., Pinheiro, I., Raszewski, G., Davicco, M. -J., Coxam, V.
Publikováno v:
In The Journal of nutrition, health and aging January 2015 19(1):77-86
Autor:
Coxam, V., Davicco, M.-J.
Publikováno v:
In Annales d'Endocrinologie 2006 67(2):131-137
This study was conducted to determine whether the daily consumption for 84 days of tyrosol and hydroxytyrosol, the main olive oil phenolic compounds, and olive oil mill wastewater (OMWW), a byproduct of olive oil production, rich in micronutrients, m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::7f8a19445573987118a62864a5a7bc87
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3010361
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3010361
Introduction Soy products are of particular interest because of their potential health benefits in a range of hormonal conditions, such as osteoporosis, due to their high content in phytoestrogens. Because equol, the main metabolite from soy isoflavo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::09380ac9d86e0cb48df83754f3643658
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3116915
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3116915
This study was conducted to determine whether olive fruits, rich in micronutrients, might improve bone loss in ovariectomized (OVX) rats (an experimental model of postmenopausal osteoporosis) and in OVX rats with granulomatosis inflammation (a model
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::abd3b0045902a439260e84c2a02b9c10
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2989188
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2989188
Background & aims: This study was carried out to assess the dose-dependent bone-sparing effect of oleuropein, an olive oil phenolic compound with anti-inflammatory and anti-oxidative properties, on bone loss induced by talc granulomatosis in oestroge
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::8726080ddc44accb8f7cf2683aa17134
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2989230
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2989230
Autor:
Léotoing, L., Wauquier, F., Davicco, M.-J., Lebecque, P., Gaudout, D., Rey, S., Vitrac, X., Massenat, L., Rashidi, S., Wittrant, Y., Coxam, V.
Publikováno v:
In Nutrition clinique et métabolisme September 2016 30(3):256-257
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.