Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Davari, Mahdi"'
Publikováno v:
Journal of Intelligent Systems, Vol 29, Iss 1, Pp 1576-1586 (2019)
Among agricultural plants, wheat, with valuable foodstuffs such as proteins, vitamins, and minerals, provides about 25% of the world’s food calories. Hence, providing its health conditions and quality is of great importance. One of the most importa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1c61f088e75444fa2da1a1d739cbe8c
Autor:
Habibi‐Yangjeh, Aziz1 (AUTHOR) ahabibi@uma.ac.ir, Davari, Mahdi2 (AUTHOR), Manafi‐Yeldagermani, Reza1 (AUTHOR), Alikhah Asl, Shervin1 (AUTHOR), Enaiati, Samira2 (AUTHOR), Ebadollahi, Asgar3 (AUTHOR), Feizpoor, Solmaz1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jul2021, Vol. 9 Issue 7, p3815-3823. 9p.
Publikováno v:
In Progress in Natural Science: Materials International August 2016 26(4):334-340
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Toxin Reviews; Mar2023, Vol. 42 Issue 1, p503-513, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.