Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Dauvrin, T."'
Publikováno v:
In IFAC Proceedings Volumes March 2004 37(3):55-60
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dauvrin, T, Thinès-Sempoux, D
Publikováno v:
Biochemical Journal; December 1989, Vol. 264 Issue: 3 p721-727, 7p
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Europe PubMed Central
Europe PubMed Central
The effects of the addition of ferulic acid and ethanol in P. cinnabarinus ss3 culture medium in fermentor were compared in 15-L fermentor. In the presence of 30 g l(-1) ethanol, laccase activity (270,000 U/L1) was 3-fold higher as compared with feru
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::041b6fcd733809217d51135911e2b8a9
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-4043174736&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-4043174736&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.