Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Datta, Anamika"'
Autor:
Datta, Anamika1 (AUTHOR) datta.anamika.295@s.kyushu-u.ac.jp, Istiaq, Arif2,3 (AUTHOR) arifi@wustl.edu, Tamura, Shigehiko4 (AUTHOR) stamura@artsci.kyushu-u.ac.jp, Ohta, Kunimasa1,2 (AUTHOR) ohta9203@artsci.kyushu-u.ac.jp
Publikováno v:
Cells (2073-4409). Jul2024, Vol. 13 Issue 13, p1116. 22p.
Autor:
Vardaman, James M., Chew, Shao Liam, Zhou, Feigu, Hargrove, Darel C., Raddatz, Paul A., Datta, Anamika, Tabor, William E.
Publikováno v:
Journal of Change Management; Mar2024, Vol. 24 Issue 1, p69-82, 14p
Publikováno v:
Ferdous, M-E-M, Datta, A & Islam, A 2022, ' Evaluation of Factors Influencing In Vitro Regeneration and Transformation Protocols to Produce Salinity Tolerant Tomato ( Solanum lycopersicum L.) ', Journal of Applied Biotechnology Reports, vol. 9, no. 3, pp. 726-739 . https://doi.org/10.30491/JABR.2022.336979.1519
Introduction: Tomato (Solanum lycopersicum L.) is one of the essential vegetables worldwide, for consumption and mitigating malnutrition. Genetic transformation conceivably overcomes its yield challenges due to salinity, a crucial constraint for the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2751::0c2a74af6dbc211dd9c2a7e2eabdea84
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/evaluation-of-factors-influencing-in-vitro-regeneration-and-transformation-protocols-to-produce-salinity-tolerant-tomato-solanum-lycopersicum-l(658accd1-1c59-468c-a62f-69b0a7821c6a).html
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/evaluation-of-factors-influencing-in-vitro-regeneration-and-transformation-protocols-to-produce-salinity-tolerant-tomato-solanum-lycopersicum-l(658accd1-1c59-468c-a62f-69b0a7821c6a).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Academy of Management Annual Meeting Proceedings. 2024, Vol. 2024 Issue 1, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Publikováno v:
Plant Science Today; 2022 Special issue, Vol. 9, p16-24, 9p
Publikováno v:
Plant Science Today; 2022, Vol. 9 Issue 2, p405-420, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.