Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"Daskalaki, D."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Virgin olive oil is oil with a high biological value, due to its polyphenol content. Virgin olive oils were subjected to heat treatment simulating common domestic processing, including boiling, frying and storage. These processes can affect the pheno
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10561::2875caf64787d5c9ddbe7660751ce471
http://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/10655
http://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/10655
Autor:
Dais, P., Spyros, A., Christophoridou, S., Hatzakis, E., Fragaki, G., Agiomyrgianaki, A., Salivaras, E., Siragakis, G., Daskalaki, D., Tasioula-Margari, M., Brenes, M.
The present study was designed to assess the agreement between analytical methodologies based on 1H and 31P NMR spectroscopy and conventional analytical methods (titration, gas chromatography, and high performance liquid chromatography) for measuring
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10561::c64aed28f2186a06ad1c9ba3392797e7
http://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/10120
http://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/10120
Autor:
Daskalaki, D., Tasioula-Margari, M.
Chemistry and Physics of Lipids
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10561::96c80d7f05aa37f400abc11c61fe24d2
http://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/8804
http://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/8804
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.