Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Dashko, Sofia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ortiz Charneco, Guillermo, McDonnell, Brian, Kelleher, Philip, Buivydas, Andrius, Dashko, Sofia, de Waal, Paul P., van Rijswijck, Irma, van Peij, Noël N. M. E., Mahony, Jennifer, Van Sinderen, Douwe
Publikováno v:
Microbial Biotechnology; May2024, Vol. 17 Issue 5, p1-16, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dashko, Sofia sofiadashko@gmail.com, Zhou, Nerve1 nerve.zhou@biol.lu.se, Tinta, Tinkara2 tinkara.tinta@mbss.org, Sivilotti, Paolo3 paolo.sivilotti@ung.si, Lemut, Melita3 melita.sternad.lemut@ung.si, Trost, Kajetan kajetan.trost@fmach.it, Gamero, Amparo4 amparo.gamerolluna@gmail.com, Boekhout, Teun5 t.boekhout@cbs.knaw.nl, Butinar, Lorena3 lorena.butinar@ung.si, Vrhovsek, Urska6 urska.vrhovsek@fmach.it, Piskur, Jure
Publikováno v:
Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology. Jul2015, Vol. 42 Issue 7, p997-1010. 14p. 2 Diagrams, 1 Chart, 3 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dashko, Sofia
Human exploitation of yeast fermentation dates back to the Neolithic. S. cerevisiae has been the most important yeast used for numerous fermentations of biotechnological interest, including grape fermentation for wine production. Despite its abundant
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3507::55a320048e6ac468479ea8119054569d
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUNG-2015
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUNG-2015
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.