Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"Dasappa, Indrani"'
Publikováno v:
J Food Sci Technol
A low carbohydrate and high fat (LCHF) flour was developed by combining almond flour, desiccated coconut flour, defatted soya flour, dry gluten powder, psyllium husk and skimmed milk powder. Determination of rheological, bread making, nutritional, an
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
J Food Sci Technol
The present research sought to experiment the effect of additives such as dry gluten powder (DGP), fungal α-amylase (FAA), sodium stearoyl-2-lactylate (SSL) and their combination (GAS) on the rheological and nutritional profile of bread. The incorpo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::87b9721c38799cc512f581deb23474a8
https://europepmc.org/articles/PMC9046504/
https://europepmc.org/articles/PMC9046504/
Publikováno v:
FOOD SCIENCE RESEARCH JOURNAL. 10:70-80
Autor:
Pai Kotebagilu, Namratha, Umralkar, Shrutika, Shivanna, Lohith Mysuru, Dasappa, Indrani, Urooj, Asna
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Aug2022, Vol. 59 Issue 8, p2992-3001, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
J Food Sci Technol
Punicic acid (PA), a predominant fatty acid (85%) in pomegranate seeds, also called as an ω-5 fatty acid, is known to render various health beneficial effects to humans. The objective of this study was to prepare and observe the effect of replacemen
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 43
The effect of incorporation of the different percentage of green gram split dehusked flour, GGSF in rice flour (RF) + whey protein concentrate (WPC) blend in comparison with wheat flour, WF + WPC blend for the production gluten‐free eggless pancake
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 64:289-296
Green tea polyphenols are potential antioxidants, anti-carcinogenic and effective against various degenerative disorders. Polyphenols are more sensitive to high temperature and alkaline pH. To improve the stability of polyphenols, green tea extract w