Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Darrigo, Claire"'
Autor:
Duquenne, Manon, Derzelle, Sylviane, Fleurot, Isabelle, Aigle, Marina, Darrigo, Claire, Hennekinne, Jacques-Antoine, Mutel, Isabelle, Bouix, Marielle, Deperrois-Lafarge, Véronique, Delacroix-Buchet, Agnès
Publikováno v:
In Food Control January 2016 59:118-127
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Darrigo, Claire1, Guillemet, Elisabeth1, Dervyn, Rozenn1, Ramarao, Nalini1 nalini.rama-rao@inra.fr
Publikováno v:
PLoS ONE. 10/6/2016, Vol. 11 Issue 10, p1-16. 16p.
Autor:
Haydar, Abbass, Tran, Seav-Ly, Guillemet, Elisabeth, Darrigo, Claire, Perchat, Stéphane, Lereclus, Didier, Coquet, Laurent, Jouenne, Thierry, Ramarao, Nalini
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology
Frontiers in Microbiology, Frontiers Media, 2018, 9, pp.1-10. ⟨10.3389/fmicb.2018.01063⟩
Frontiers in Microbiology, Frontiers Media, 2018, 9, ⟨10.3389/fmicb.2018.01063⟩
Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2018)
Frontiers in Microbiology, Frontiers Media, 2018, 9, pp.1-10. ⟨10.3389/fmicb.2018.01063⟩
Frontiers in Microbiology, Frontiers Media, 2018, 9, ⟨10.3389/fmicb.2018.01063⟩
Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2018)
International audience; Bacillus cereus is a Gram-positive spore-forming bacterium causing food poisoning and serious opportunistic infections. These infections are characterized by bacterial accumulation in the host despite the induction of inflamma
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::d83a9ab3e7e16363d956a2cfaa78ad49
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02108109/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02108109/document
Publikováno v:
ARPN Journal of Engineering and Applied Sciences
ARPN Journal of Engineering and Applied Sciences, Asian Research Publishing Network, 2016, 11 (1), pp.309-314
ARPN Journal of Engineering and Applied Sciences, Asian Research Publishing Network, 2016, 11 (1), pp.309-314
International audience; This study describes the physico-chemical parameters and the bacterial dominant communities in three (03) Algerian raw camel’s milks during their six (06) days’ storage in conditions prevailing in the region of Tamanrasset
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b21348a9cd40b1743de2923e3f673466
https://hal.inrae.fr/hal-03156649
https://hal.inrae.fr/hal-03156649
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.