Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Darfour Bernard"'
Autor:
Ocloo, Fidelis C.K., Odai, Bernard T., Darfour, Bernard, Mahami, Tahiru, Armah, Jonathan Okai, Ayeh, Ernestina A., Adjei, Isaac, Basugilo, Jacob, Asomaniwaa, Sarah, Gryczka, Urszula, Bułka, Sylwester, Agyei-Amponsah, Joyce
Publikováno v:
In Radiation Physics and Chemistry March 2024 216
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Darfour, Bernard1 (AUTHOR) yawdar4@yahoo.com, Ayeh, Ernestina Asantewaa1 (AUTHOR), Odoi, King Manteaw1 (AUTHOR), Mills, Seth William Nii Odartey1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2022, Vol. 25 Issue 1, p1351-1364. 14p.
Autor:
Darfour, Bernard, Rosentrater, Kurt A.
Publikováno v:
International Journal of Postharvest Technology and Innovation; 2024, Vol. 9 Issue: 2 p110-127, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Research. 11:16
Corn has six main varieties grown globally for animal feed, human consumption, and commercial/industrial purposes. Flour is an end-product of corn dry-milling. Products that are derived from corn flour often show differences in physical, chemical, an
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Life Sciences International. 2:71-82
Aim: The aim of this research was to ascertain the quality of the honeydew honey harvested with wood smoke. Methodology: The sample was stored in a container underlined with aluminium foil and then covered with a cork and kept for subsequent analyses
Publikováno v:
European Journal of Medicinal Plants. 4:1324-1335
Aim: The research aimed at ascertaining whether the different drying methods and plant parts have effect on the radical scavenging activity and phytochemical properties of cinnamon as an herb/spice. Methodology: Fresh samples of the cinnamon (Cinnamo