Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"Daoud, Douja"'
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 9, Iss 2, Pp 174-179 (2002)
L’oliveraie tunisienne est riche en variétés, mais en dépit de cette richesse, aucune évaluation biochimique des huiles issues de ces variétés n’a été entreprise jusqu’à l’heure actuelle. C’est pourquoi nous procédons dans le pré
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4533234c34d94a22b30dfb165758edff
Publikováno v:
In Food Chemistry 2009 112(3):733-741
Autor:
Temime, Sonia Ben, Manai, Hedia, Methenni, Kaouther, Baccouri, Bechir, Abaza, Leila, Daoud, Douja, Casas, Jacinto Sánchez, Bueno, Emilio Osorio, Zarrouk, Mokhtar
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 September 2008 110(2):368-374
Autor:
Haddada, Faouzia Mahjoub, Manai, Hédia, Daoud, Douja, Fernandez, Xavier, Lizzani-Cuvelier, Louisette, Zarrouk, Mokhtar
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 103(2):467-476
Autor:
Baccouri, Bechir, Temime, Sonia Ben, Campeol, Elisabetta, Cioni, Pier Luigi, Daoud, Douja, Zarrouk, Mokhtar
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 102(3):850-856
Publikováno v:
In Food Chemistry 2006 99(2):315-325
Autor:
Zarrouk, Mokhtar, Daoud, Douja, Krichene, Douha, Nouairi, Issam, Guerfel, Mokhtar, Baccouri, Olfa, Zarrouk, Wissem, Baccouri, Bechir
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 59, Iss 4, Pp 346-351 (2008)
A study on the characterization of virgin olive oils from wild olives (Olea europaea L. subsp. oleaster) was conducted in order to define new cultivars which are welladapted to the Tunisian environment and yield high quality oils. The study was done
Publikováno v:
ResearcherID
Chetoui is the second main olive variety cultivated in the north of Tunisia and shows a high capacity of adaptation to various pedoclimatic conditions. The aim of this work was to study changes in oil composition of such variety according to origin o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.