Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Dantas, Carlos Eduardo Alves"'
Autor:
de Morais, Jéssica Lima, Bezerril, Fabrícia França, Viera, Vanessa Bordin, Dantas, Carlos Eduardo Alves, de Figueirêdo, Rossana Maria Feitosa, dos Santos Moreira, Inácia, dos Santos, Karina Maria Olbrich, Silvio do Egito, Antônio, dos Santos Lima, Marcos, Soares, Juliana Késsia Barbosa, de Oliveira, Maria Elieidy Gomes
Publikováno v:
In Food Research International November 2024 196
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Medeiros, Rossana Lucena de, Andrade, Giuliane Moura, Crispim, Renata Barros, Silva, Niellyson Nardan dos Santos, Silva, Sabrina Alves da, Souza, Háimyk Andressa Nóbrega de, Zárate-Salazar, Jhonatan Rafael, Medeiros, Francinalva Dantas de, Dantas, Carlos Eduardo Alves, Viera, Vanessa Bordin, Silva, Anauara Lima e, Tavares, Josean Fechine, Pereira, Fillipe de Oliveira
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology; Jun2024, Vol. 55 Issue 2, p1117-1129, 13p
Autor:
Medeiros, Rossana Lucena de, Andrade, Giuliane Moura, Crispim, Renata Barros, Silva, Niellyson Nardan dos Santos, Silva, Sabrina Alves da, Souza, Háimyk Andressa Nóbrega de, Zárate-Salazar, Jhonatan Rafael, Medeiros, Francinalva Dantas de, Dantas, Carlos Eduardo Alves, Viera, Vanessa Bordin, Silva, Anauara Lima e, Tavares, Josean Fechine, Pereira, Fillipe de Oliveira
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology; 20240101, Issue: Preprints p1-13, 13p
Autor:
Dantas, Carlos Eduardo Alves, da Silva, Juliany Karoline Barros, da Silva, Jonas Luiz Almada, Silva, Mayara Salgado, Pereira, Júlio Otávio Portela
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; 2023, Vol. 21 Issue 4, p580-591, 12p
Autor:
Oliveira, Bruno Felipe de, Nascimento, Candido Pereira do, Dantas, Carlos Eduardo Alves, Lima, Ingrid Vitória Sousa, Sarmento, Diogenes Abrantes, Silva, Mayara Salgado, Farias, Virna Luiza de
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 7; e142973999
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 7; e142973999
Research, Society and Development; v. 9 n. 7; e142973999
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 7; e142973999
Research, Society and Development; v. 9 n. 7; e142973999
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The objective of the present work was to evaluate the influence of enzymatic maceration with pectinases on CCN-51 clone cocoa pulp, by means of yield, physicochemical aspects, polyphenol content, and antioxidant activity of diluted cocoa pulp (PCD).
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::54bcfa9bfd5321c1d3942b277c1dc00c
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/3999
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/3999