Zobrazeno 1 - 10
of 602
pro vyhledávání: '"Danieli, G"'
Autor:
Marcos V. V. Lyrio, Danieli G. Debona, Nathália dos S. Conceição, Francisco M. Gomes, Alan R. Pereira, Henrique A. Frizzera, Jessica L. Reis, Taila T. Grecco, Bruna C. Pires, Valdemar Lacerda Jr., Eustaquio V. R. Castro, Marsele M. Isidoro, Paulo R. Filgueiras, Wanderson Romão
Publikováno v:
Química Nova, Vol 46, Iss 5, Pp 435-449 (2023)
Food additives are chemical substances added to improve organoleptic characteristics, in this context, there are several synthetic dyes, such as sunset yellow, tartrazine, erioglaucine, allura red, indigo carmine, and new coccine, that can also be id
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2eebc28567449ae8231389be4f1b8b0
Autor:
Lyrio, Marcos V. V., Debona, Danieli G., Conceição, Nathália dos S., Gomes, Francisco M., Pereira, Alan R., Frizzera, Henrique A., Reis, Jessica L., Grecco, Taila T., Pires, Bruna C., Lacerda Jr., Valdemar, Castro, Eustaquio V. R., Isidoro, Marsele M., Filgueiras, Paulo R., Romão, Wanderson
Publikováno v:
Química Nova, Volume: 46, Issue: 5, Pages: 435-449, Published: 26 JUN 2023
Food additives are chemical substances added to improve organoleptic characteristics, in this context, there are several synthetic dyes, such as sunset yellow, tartrazine, erioglaucine, allura red, indigo carmine, and new coccine, that can also be id
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::668af020d1f0fac2c8027c95f6fffb18
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422023000500435&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422023000500435&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of the European Ceramic Society September 2013 33(10):1947-1954
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lugovskoy, V.1, Danieli, G.1
Publikováno v:
Metallurgist. Mar2011, Vol. 55 Issue 3/4, p202-207. 6p.