Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Daniela Voica"'
Autor:
Loredana Plustea, Sylvestre Dossa, Christine Dragomir, Ileana Cocan, Monica Negrea, Diana Obistioiu, Mariana-Atena Poiana, Daniela Voica, Adina Berbecea, Ersilia Alexa
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 5, p 656 (2024)
This study aimed to compare the nutritional, phytochemical, and sensory characteristics of wheat flour (WF) cookies enriched with different proportions of lupin sprout flour (LSF) and those with different proportions of lupin green sprout (LGS). To a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29dbad6e882645c3a56f5a1afb6aaf7c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.