Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Daniela Venegas F"'
Publikováno v:
Archivos Latinoamericanos de Nutrición, Vol 59, Iss 2, Pp 191-198 (2009)
Los aminoácidos limitantes en la proteína de algarrobo chileno son isoleucina, treonina y metionina/cisteina. La mezcla de cereales y leguminosas, permite mejorar el balance aminoacídico, ya que las leguminosas tienen más lisina y los cereales so
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df1d7b79ab11436a80d9bb7db0bf6bb6
Publikováno v:
Archivos Latinoamericanos de Nutrición, Vol 59, Iss 2, Pp 191-198
Los aminoácidos limitantes en la proteína de algarrobo chileno son isoleucina, treonina y metionina/cisteina. La mezcla de cereales y leguminosas, permite mejorar el balance aminoacídico, ya que las leguminosas tienen más lisina y los cereales so
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3fc4e8d0849e4465840d8cd31bfdc217
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.