Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Daniel, I. O."'
Autor:
Daniel, I. O.
Publikováno v:
Seed Technology, 2012 Jan 01. 34(2), 183-192.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23433397
Autor:
Adebowale, Osunbade Oluwaseun, Akinyemi, Mapamile, Daniel, I. O. Oyewo, Ani, Chinenye Promise
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology; 2020, Vol. 21 Issue 4, p745-752, 8p
Autor:
Daniel, I. O.1 drdayodaniel@yahoo.com
Publikováno v:
Journal of Tropical Agriculture. 2007, Vol. 45, p42-47. 6p.
The current desire in food and industrial emulsification is the use of natural emulsifiers. Bambara groundnut flour (BGNF) and its starch (BGNS) will serve both emulsifying and nutritional purposes if found suitable. This current study was aimed at i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1bd44cb4826c1bc05f579fdb249345c6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tropical Agriculture; Jul2017, Vol. 94 Issue 3, p223-234, 12p
Publikováno v:
Plant Breeding & Seed Science; Dec2015, Vol. 71 Issue 1, p37-45, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.