Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Danh, Luu"'
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 113 (2024)
The presence of polyphenol oxidase (PPO) impairs the quality of prepared fruits and vegetables and limits their commercialization in the market. Therefore, this study investigated effects of conventional blanching at 80-90 °C for 60-240 s on PPO ina
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/749d17ef1ffb49efa544bdc58a57f973
Autor:
Thao, Huynh Thi Phuong, Toan, Ha Thanh, Nhan, Tran Chi, Tuan, Nguyen Trong, Huong, Bui Thi Cam, Duong, Chau Trung, Ercisli, Sezai, Danh, Luu Thai
Publikováno v:
In Chemical Engineering Journal Advances 15 August 2024 19
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Danh, Luu Thai, Triet, Ngo Duy Anh, Han, Le Thi Ngoc, Zhao, Jian, Mammucari, Raffaella, Foster, Neil
Publikováno v:
In The Journal of Supercritical Fluids October 2012 70:27-34
Publikováno v:
The Journal of Asian Finance, Economics and Business. 7:389-395
Publikováno v:
The Journal of Asian Finance, Economics and Business. 7:327-333
Publikováno v:
In Chemical Engineering Journal 2010 165(1):26-34
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Chemical Engineering Journal 2009 155(3):617-626