Zobrazeno 1 - 10
of 181
pro vyhledávání: '"Danesi, F."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bordoni, A., Danesi, F., Dardevet, D., Fernandez, A., Gille, D., Santos, C., Pinto, Paula, Re, R., Rémond, D., Shahar, D., Vergères, G.
Inflammation is a major biological process regulating the interaction between organisms and the environment, including the diet. Because of the increase in chronic inflammatory diseases, and in light of the immune-regulatory properties of breastfeedi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2002::cd9fff8ce713d29046e20ebfb69f4924
http://hdl.handle.net/10400.15/2345
http://hdl.handle.net/10400.15/2345
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::455d7dda21ca7f8db7e1457e436b6c16
http://hdl.handle.net/11379/498546
http://hdl.handle.net/11379/498546
Publikováno v:
In Nutrition, Metabolism and Cardiovascular Diseases 9 March 2020 30(3):544-544
Autor:
Bordoni, A., Danesi, F., Dardevet, Dominique, Gille, D., Nunes dos Santos, C., Pinto R, Re, Remond, Didier, Shahar, Dr, Vergères, G.
Publikováno v:
3. International Conference on Food Digestion
3. International Conference on Food Digestion, European Cooperation in Science and Technology (COST). BEL., Mar 2014, Wageningen, Netherlands
3rd International Conference on Food Digestion. 2014; 3. International Conference on Food Digestion, Wageningen, NLD, 2014-03-11-2014-03-13, n.p.
3. International Conference on Food Digestion, European Cooperation in Science and Technology (COST). BEL., Mar 2014, Wageningen, Netherlands
3rd International Conference on Food Digestion. 2014; 3. International Conference on Food Digestion, Wageningen, NLD, 2014-03-11-2014-03-13, n.p.
Présentation oale: Dardevet, Dominique COST FA 1005 Infogest is an action granted by COST in the domain of Food and Agriculture. It will last for 4 years from April 4, 2011. It is coordinated by the French National Institute for Agricultural Researc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4b010ec44181fc9093d566668ed2bd7f
https://hal.inrae.fr/hal-02742188
https://hal.inrae.fr/hal-02742188
Autor:
Boyko, N., Petrov, V., Batit, V., Levchuk, O., Joriadze, M., Sapundzhieva, T., Hayran, O., Beteva, E., Costea, C., Kaprel'yants, L., Danesi, F., Kroon, P., Finglas, P., Costa, H.S., D'Antuono, F.
Comunicação oral a convite. Introduction Recommendations for a healthy life-style require the consumption of well-balanced foods preferably rich in biologically-active compounds and fibre. The range of claimed healthy foods and functional products
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2016::e4344c27139bcbee7a60e48b5c089d7b
https://hdl.handle.net/10400.18/940
https://hdl.handle.net/10400.18/940
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Geometric Modeling & Imaging--New Trends (GMAI'06); 2006, p90-96, 7p