Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Danbaba N"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Arid Zone Journal of Engineering, Technology and Environment, Vol 14, Iss 4, Pp 559-582 (2018)
Arid Zone Journal of Engineering, Technology and Environment; Vol 14 No 4 (2018); 559-582
Arid Zone Journal of Engineering, Technology and Environment; Vol 14 No 4 (2018); 559-582
In this study, multivariate analysis of the relationship between extruder barrel temperatures (100-140oC), initial feed moisture level (15-25%) and bambara groundnut flour (8-24%) content during twin-screw extrusion of rice-bambara groundnut blends f
Publikováno v:
Arid Zone Journal of Engineering, Technology and Environment, Vol 14, Iss 4, Pp 693-712 (2018)
Arid Zone Journal of Engineering, Technology and Environment; Vol 14 No 4 (2018); 693-712
Arid Zone Journal of Engineering, Technology and Environment; Vol 14 No 4 (2018); 693-712
New product development using extrusion cooking, low cost raw materials to meet consumer preference for convenient products are increasingly becoming popular in the field of Food Engineering. The raw materials are usually complex biological materials
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 36, No 1 (2018); 135 – 140
Physicochemical properties of five Nigerian rice cultivars (Bisalachi, Ebagichi, Lamiyatu, Majalisa and Walue) were investigated. Length, width, ratio of grain length to width and one thousand grain weight of the grains were determined. The colour at
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 34, No 1 (2016); 91-104
Grain quality characteristics of hybrids and some common improved rice (CIR) varieties were evaluated using standard evaluation techniques as a strategy for recommendation for release and use in various rice-based products. Paddy length varied betwee
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; 2018, Vol. 36 Issue 1, p141-149, 9p
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; 2018, Vol. 36 Issue 1, p135-140, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.