Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Damar, Sibel"'
Autor:
Damar, Sibel.
Thesis (Ph. D.)--University of Florida, 2006.
Title from title page of source document. Document formatted into pages; contains 175 pages. Includes vita. Includes bibliographical references.
Title from title page of source document. Document formatted into pages; contains 175 pages. Includes vita. Includes bibliographical references.
Externí odkaz:
http://purl.fcla.edu/fcla/etd/UFE0015541
Two pathogenic microorganisms Escherichia coli O157:H7 and Staphylococcus aureus, suspended in peptone solution (0.1% w/v) were treated with 12, 14, 16 and 20 kV/cm electric field strengths with different pulse numbers up to 60 pulses. Pulsed electri
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9954::f6ecd6693863ddeb10882a3b1e819ca2
https://hdl.handle.net/11511/43968
https://hdl.handle.net/11511/43968
Autor:
Damar, Sibel
oz ESCHERICHIA COLI 0157 :H7 VE STAPHYLOCOCCUS AUREUS'UN VURGULU ELEKTRİK ALAN (PEF) İLE İNAKTİVASYONU Damar, Sibel Yüksek Lisans, Gıda Mühendisliği Bölümü Tez Yöneticisi : Prof. Dr. Faruk Bozoğlu Ortak Tez Yöneticisi : Prof. Dr. Osman
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::a0a18f161cbea1cf6da8ab417d5832a6
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/258679
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/258679
Publikováno v:
In Computer Vision Technology for Food Quality Evaluation 2008:189-209
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Apr2009, Vol. 44 Issue 4, p666-673, 8p, 5 Charts, 2 Graphs
Autor:
Damar, Sibel, Balaban, Murat O.
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Jan2006, Vol. 71 Issue 1, pR1-R11, 11p
Publikováno v:
World Journal of Microbiology & Biotechnology; Feb2002, Vol. 18 Issue 1, p1-6, 6p
Publikováno v:
World Journal of Microbiology and Biotechnology; February 2002, Vol. 18 Issue: 1 p1-6, 6p