Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Damalio J"'
Autor:
Henrique-Silva, F., Cervini, M., Rios, WM., Lusa, AL., Lopes, A., Gonçalves, D., Fonseca, D., Franzin, F., Damalio, J., Scaramuzzi, K., Camilo, R., Ferrarezi, T., Liberato, M., Mortari, N., Matheucci Jr., E.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Biology v.67 n.1 2007
Brazilian Journal of Biology
Instituto Internacional de Ecologia (IIE)
instacron:IIE
Brazilian Journal of Biology, Volume: 67, Issue: 1, Pages: 189-190, Published: FEB 2007
Brazilian Journal of Biology
Instituto Internacional de Ecologia (IIE)
instacron:IIE
Brazilian Journal of Biology, Volume: 67, Issue: 1, Pages: 189-190, Published: FEB 2007
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3c128f399434611bf3e4074078f19037
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1519-69842007000100027
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1519-69842007000100027
Autor:
Camargo, A. I., Wiggers, H. J., Montanari, C. A., Damalio, J. C. P., Araujo, A. P. U., Leila Beltramini
Publikováno v:
ResearcherID
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2899ed41b2068f9759300cb7a6d0a41e
http://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=ORCID&SrcApp=OrcidOrg&DestLinkType=FullRecord&DestApp=WOS_CPL&KeyUT=WOS:000292333101082&KeyUID=WOS:000292333101082
http://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=ORCID&SrcApp=OrcidOrg&DestLinkType=FullRecord&DestApp=WOS_CPL&KeyUT=WOS:000292333101082&KeyUID=WOS:000292333101082
Autor:
Euclides Matheucci, Damalio J, Lopes A, Marcelo Cervini, Fernanda Maria Franzin, Scaramuzzi K, Lusa Al, Camilo R, Fonseca D, Ferrarezi T, Gonçalves D, Marcelo Vizoná Liberato, Norma Mortari, Wendy Martin Rios, Flávio Henrique-Silva
Publikováno v:
Brazilian Journal of Biology, Vol 67, Iss 1, Pp 189-190
The capybara is the largest rodent in the world and is widely distributed throughout Central and South America. It is an animal of economic interest due to the pleasant flavor of its meat and higher protein content in comparison to beef and pork meat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Henrique-Silva F; Departamento de Genética e Evolução, Universidade Federal de São Carlos - UFSCar, São Carlos, SP, Brazil. dfhs@power.ufscar.br, Cervini M, Rios WM, Lusa AL, Lopes A, Gonçalves D, Fonseca D, Franzin F, Damalio J, Scaramuzzi K, Camilo R, Ferrarezi T, Liberato M, Mortari N, Matheucci E Jr
Publikováno v:
Brazilian journal of biology = Revista brasleira de biologia [Braz J Biol] 2007 Feb; Vol. 67 (1), pp. 189-90.