Zobrazeno 1 - 10
of 438
pro vyhledávání: '"Damaged starch"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 5, Pp 42-50 (2024)
To reveal the effects of milling methods on the physicochemical properties of rice flour and the qualities of fresh rice noodles, the rice was treated by dry, semi-dry, and wet milling methods and the resultant products were utilized to produce fresh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b5dfdcf61c84d90b1b5c5fa742c1a20
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 106, Iss , Pp 106882- (2024)
Present study investigates the effects of probe size geometry on thermodynamic kinetics, rheology, and microstructure of wheat and tapioca starch. Ultrasound treatment using different probe diameters (20 mm and 100 mm) significantly influenced the ge
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/87a22144974d40b7887630a4e9d90f9e
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101258- (2024)
The retrogradation behaviors of five damaged wheat starches (DS) after milling 0, 30, 60, 90, and 120 min with different water contents (33, 50, 60 %) were evaluated. Milling treatment increased DS content and developed an agglomeration of small part
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f5f4d5624104d5982f7dae370b663fa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 5, p 689 (2024)
This study investigated the impact of damaged starch and arabinoxylans on the thermal and pasting behavior of mixtures containing starch and gluten. The mixtures containing starch, arabinoxylans, and gluten were dispersed in water and a 50% sucrose s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/259fbe90df5047b78bf5b5158bf90ccf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.