Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Damaceno, Marina Alves"'
Autor:
Damaceno, Marina Alves
A aquicultura é um dos sistemas de produção de alimentos com maior crescimento no mundo todo. Reconhecidamente, os sistemas intensivos de produção animal para alimentos são favoráveis à propagação de doenças infecciosas devido à alta dens
Autor:
de Freitas, Lucas Victor Pereira, Silveira, Juliana Grell Fernandes, Damaceno, Marina Alves, Campanharo, Sarah Chagas, da Silva, Agnaldo Fernando Baldo, Jonas Joaquim Mangabeira, da Silva, Portela, Ana Carolina Vellosa, de Jesus, Raphael Barbetta, Sasanya, James Jacob, Pilarski, Fabiana, Rath, Susanne, Paschoal, Jonas Augusto Rizzato
Publikováno v:
In Environmental Toxicology and Pharmacology March 2024 106
Autor:
Assane, Inácio Mateus, Damaceno, Marina Alves, Campanharo, Sarah Chagas, da Silva, Agnaldo Fernando Baldo, de Sousa, Elielma Lima, do Vale Oliveira, André, de Abreu Reis Ferreira, Daniel, Kotzent, Suzana, de Jesus, Raphael Barbetta, da Paz, Deborah Jacob Freire, Paschoal, Jonas Augusto Rizzato, Pilarski, Fabiana
Publikováno v:
In Aquaculture 15 December 2023 577
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Portela, Ana Carolina Vellosa, Silveira, Juliana Grell Fernandes, Damaceno, Marina Alves, da Silva, Agnaldo Fernando Baldo, de Jesus, Raphael Barbetta, Pilarski, Fabiana, Gadaj, Anna, Mooney, Mark H., Paschoal, Jonas Augusto Rizzato
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment; Apr2020, Vol. 37 Issue 4, p596-606, 11p, 5 Charts, 3 Graphs