Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Dalzini E"'
Autor:
Cammi, G., Ricchi, M., Galiero, A., Daminelli, P., Cosciani-Cunico, E., Dalzini, E., Losio, M.N., Savi, R., Cerutti, G., Garbarino, C., Leo, S., Arrigoni, N.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 September 2019 305
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science October 2015 98(10):6776-6781
Autor:
Russo, S., Cosciani-Cunico, E., Dalzini, E., Daminelli, P., Ricchi, M., Arrigoni, N., Cammi, G.
Publikováno v:
International Food Research Journal; Aug2023, Vol. 30 Issue 4, p953-963, 11p
Autor:
Giacometti F., Daminelli P., Fiorentini L., Cosciani-Cunico E., Monastero P., Dalzini E., Losio M. -N., Dell'orfano G., Rossini R., Piva S., Serraino A.
Formaggio di Fossa di Sogliano is a traditional Italian Protected Designation of Origin (PDO) cheese ripened for a minimum of 5 months, with the feature of a ripening of at least 80 to at most 100 days in pits, digged into tuffaceous rocks according
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::9e65d596399cf8c27989e723f7e0fe6f
http://hdl.handle.net/11585/789128
http://hdl.handle.net/11585/789128
Autor:
DAMINELLI, P.1, DALZINI, E.1 elena.dalzini@izsler.it, COSCIANI-CUNICO, E.1, FINAZZI, G.1, D'AMICO, S.1, LOSIO, M. N.1
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2014, Vol. 26 Issue 3, p261-267. 7p.
Autor:
MARCHETTI, GIACOMO, GIACOMETTI, FEDERICA, ROSMINI, ROBERTO, SERRAINO, ANDREA, Daminelli P., Losio M. N., Dalzini E., Monastero P.
The aim of this study was to evaluate the efficacy of acid electrolysed oxidizing water (EOW) in reducing contamination by spoilage bacteria in bovine meat in order to determine if the treatment can limit microbial growth and extend the shelf life of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::178c514ae97bdab1c4b2ef20d7bce467
http://hdl.handle.net/11585/134238
http://hdl.handle.net/11585/134238
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.