Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Dalpasquale, Valdecir Antoninho"'
Autor:
Dalpasquale, Valdecir Antoninho, Sperandio, Décio, Monken e Silva, Luiz Henry, Kolling, Evandro
Publikováno v:
In Applied Mathematics and Computation 2008 200(2):590-595
Autor:
Dalpasquale, Valdecir Antoninho1 valdecir.dalpasquale@gmail.com, Sperandio, Décio2, Kolling, Evandro Marcos3
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Agronomy. 2009, Vol. 31 Issue 4, p553-557. 5p. 3 Charts.
Autor:
Marques, Odair José, Vidigal Filho, Pedro Soares, Dalpasquale, Valdecir Antoninho, Scapim, Carlos Alberto, Pricinotto, Luiz Fernando, Machinski Júnior, Miguel
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Agronomy; Vol 31 No 4 (2009); 667-675
Acta Scientiarum. Agronomy; v. 31 n. 4 (2009); 667-675
Acta Scientiarum. Agronomy
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Acta Scientiarum. Agronomy; v. 31 n. 4 (2009); 667-675
Acta Scientiarum. Agronomy
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
The objective of this work was to evaluate the incidence of Aspergillus, Fusarium and Penicillium fungi, and the contaminations with mycotoxins in grains of five corn commercial hybrids due to harvest humidity. The work was conducted in Astorga, Para
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c76d56cde87e253b60c52eb8de5a6b02
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAgron/article/view/5690
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAgron/article/view/5690
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Agronomy; Vol 28 No 1 (2006); 139-142
Acta Scientiarum. Agronomy; v. 28 n. 1 (2006); 139-142
Acta Scientiarum. Agronomy
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Acta Scientiarum. Agronomy; v. 28 n. 1 (2006); 139-142
Acta Scientiarum. Agronomy
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
This work aimed to analyze the operational behavior of a fixedbed ear corn dryer in commercial scale. It was carried out by controlling the variables involved in the process, such as: ambient and drying air conditions, airflow, product temperature, a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::9cac2d6af92951308c0d60324b5c756a
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAgron/article/view/1703
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAgron/article/view/1703
Autor:
Luz, Maria de Lourdes Santiago, Dalpasquale, Valdecir Antoninho, Scapim, Carlos Alberto, Braccini, Alessandro de Lucca e, Royer, Márcia Regina, Mora, Freddy
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Agronomy; Vol 27 No 3 (2005); 549-553
Acta Scientiarum. Agronomy; v. 27 n. 3 (2005); 549-553
Acta Scientiarum. Agronomy
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Acta Scientiarum. Agronomy; v. 27 n. 3 (2005); 549-553
Acta Scientiarum. Agronomy
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
The seed moisture content is one of the most important characteristics in the popcorn popping ability and it depends on the popcorn genotype. Published articles are unconcluded to indicate the seed moisture, which promote maximum popping ability. Sev
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::a648861bef2b79e1dcdd36a21d959a66
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAgron/article/view/1475
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAgron/article/view/1475
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Soares, Marcelo Alves
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico Desenvolveu-se o Modelo Quase-Geostrófico em Coordenadas Cartesianas (MQGC), com a aproximação do plano (3, a partir das Equações do "Momentum", da Continuidade e da Energia Termodi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::2174eb32b0bf52c2dde9aae240df8a28
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/11481
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/11481