Zobrazeno 1 - 10
of 310
pro vyhledávání: '"Dalheimer, A."'
Autor:
Moritz Mederake, Vivien Scheibe, Philipp Dalheimer, Daniel Schüll, Danalache Marina, Ulf Krister Hofmann
Publikováno v:
Orthopaedic Surgery, Vol 16, Iss 5, Pp 1187-1195 (2024)
Objective The decision on whether or not and how to treat a local cartilage defect is still made intraoperatively based on the visual presentation of the cartilage and findings from indentations with an arthroscopic probe. The treatment decision is t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c4196ca27624e4a99849c2b7b848b18
Autor:
Dalheimer, Bernhard, Parikoglou, Iordanis, Brambach, Fabian, Yanita, Mirawati, Kreft, Holger, Brümmer, Bernhard
Publikováno v:
In Journal of Environmental Economics and Management May 2024 125
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vogel, Everton, Dalheimer, Bernhard, Beber, Caetano Luiz, de Mori, Claudia, Palhares, Julio Cesar Pascale, Novo, André Luiz Monteiro
Publikováno v:
In Food Policy August 2023 119
Autor:
Moritz Mederake, Dominik Trappe, Christopher Jacob, Ulf Krister Hofmann, Daniel Schüll, Philipp Dalheimer, Lisanne Exner, Christian Walter
Publikováno v:
BMC Musculoskeletal Disorders, Vol 23, Iss 1, Pp 1-9 (2022)
Abstract Background Cartilage is a mechanically highly stressed tissue in the human body and an important part of synovial joints. The joint cartilage is lubricated by synovial fluid with hyaluronic acid (HA) as main component. However, in joints wit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a67acd5a21304f3abb4334da6b2fe7c9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Policy July 2021 102
Publikováno v:
In Energy Economics January 2021 93