Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Dalgic AC"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Hot air-assisted radio frequency drying of apricots: Mathematical modeling study for process design.
Autor:
Topcam H; Department of Food Engineering, Ankara University, Ankara, Turkey., Gogus F; Department of Food Engineering, Gaziantep University, Gaziantep, Turkey., Ozbek HN; Department of Food Engineering, Gaziantep University, Gaziantep, Turkey., Elik A; Department of Food Engineering, Gaziantep University, Gaziantep, Turkey., Yanik DK; Department of Food Engineering, Gaziantep University, Gaziantep, Turkey., Dalgic AC; Department of Food Engineering, Gaziantep University, Gaziantep, Turkey., Erdogdu F; Department of Food Engineering, Ankara University, Ankara, Turkey.
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2022 Feb; Vol. 87 (2), pp. 764-779. Date of Electronic Publication: 2022 Jan 20.