Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"Dakhlaoui, Sarra"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dakhlaoui, Sarra, Bourgou, Soumaya, Zar Kalai, Feten, Hammami, Majdi, Essafi, Makram, Jallouli, Slim, Msaada, Kamel
Publikováno v:
International Journal of Environmental Health Research; Aug2024, Vol. 34 Issue 8, p2899-2912, 14p
Autor:
Tammar, Sonia, Salem, Nidhal, Aidi Wannes, Wissem, Limam, Hajer, Bourgou, Soumaya, Fares, Nedia, Dakhlaoui, Sarra, Hammami, Majdi, Saber, Khammassi, Del Re, Giovanni, Msaada, Kamel
Publikováno v:
Journal of Essential Oil Research; Jun2024, Vol. 36 Issue 3, p200-213, 14p
Autor:
Zar Kalai, Feten, Oueslati, Samia, Dakhlaoui, Sarra, Hammami, Majdi, Msaada, Kamel, Ksouri, Riadh
Publikováno v:
International Journal of Environmental Health Research; Jun2024, Vol. 34 Issue 6, p2517-2528, 12p
Autor:
Dakhlaoui, Sarra1,2, Bourgou, Soumaya2, Bachkouel, Sarra3, Ben Mansour, Rim2, Ben Jemaa, Mariem2, Jallouli, Slim4, Megdiche-Ksouri, Wided2, Hessini, Kamel5, Msaada, Kamel2 msaada.kamel@gmail.com
Publikováno v:
International Journal of Environmental Health Research. Jan2023, Vol. 33 Issue 1, p83-97. 15p. 5 Charts, 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tammar, Sonia, Salem, Nidhal, Aidi Wannes, Wissem, Limam, Hajer, Bourgou, Soumaya, Fares, Nedia, Dakhlaoui, Sarra, Hammami, Majdi, Saber, Khammassi, Del Re, Giovanni, Msaada, Kamel
Publikováno v:
Journal of Essential Oil Research; May 2024, Vol. 36 Issue: 3 p200-213, 14p
Autor:
Zar Kalai, Feten1,2 (AUTHOR) zarfeten@gmail.com, Dakhlaoui, Sarra1 (AUTHOR), Hammami, Majdi1 (AUTHOR), Mkadmini, Khaoula1 (AUTHOR), Ksouri, Riadh1 (AUTHOR), Isoda, Hiroko3,4 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2022, Vol. 25 Issue 1, p1524-1538. 15p.