Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"Dairy producers"'
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 9 (2022)
Currently, there is no standardized rearing method or production guidelines for non-replacement male dairy calves that maximizes their economic viability. Producers have highlighted the need to match consumer expectations, but even with broadscale we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e73db0231c94bc692709c0935f620c0
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 8 (2021)
As part of broader actions to combat antimicrobial resistance (AMR), health authorities have promoted the reduction of antimicrobial use (AMU) in food animals. Farmers' attitudes and receptivity to reduction of AMU appear to be variable and context s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb84300933ad4d2da4a7d2b7e62d1aab
Publikováno v:
Food and Environment Safety, Vol 17, Iss 2, Pp 154-164 (2018)
The study was undertaken in Western, Eastern and Southern Shoa Ethiopia with the aim to assess the handling and storage practices of feeds and risks related to livestock water along the feed production, marketing and utilization chain. A total of 1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e3abbd475f947c0b18844bc51c17859
Autor:
Avijan Dutta, Avijit Sarkar
Publikováno v:
Veterinarska stanica
Volume 53
Issue 3
Volume 53
Issue 3
The needs of the Milk Producers’ Organization are achieved by strengthening the scattered and poorly organized Indian milk producers, who lack access to resources and services. In fact, the Milk Producers’ Organization has emerged as an interface
Autor:
Marcone Macêdo Tôrres Angicano, Alexandre Paula Braga, Luiz Januário Magalhães Aroeira, Adriano Henrique do Nascimento Rangel, Michelle Santos da Silva
Publikováno v:
Semina: Ciências Agrárias, Vol 36, Iss 4, Pp 2809-2818 (2015)
The aim of this study was to evaluate the composition and quality of raw milk that was refrigerated in tanks, according to the farm structures, bovine diet, and production levels of the dairy producers that provide milk for the Association of Small-S
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8547efac76a42fb8108c39ce5e7df0b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Economic Discourse; No. 3-4 (2021); 14-27
Економічний дискурс; № 3-4 (2021); 14-27
Економічний дискурс; № 3-4 (2021); 14-27
Introduction. The dairy industry is a strategically important part of Ukraine's industry. Milk, as a staple food, is an integral part of a healthy human diet. Recently, there has been a negative situation in the food sector of the country, in particu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.