Zobrazeno 1 - 10
of 392
pro vyhledávání: '"Dairy fat"'
Autor:
Yongbo She, Kun Wang, Alexander Makarowski, Rabban Mangat, Sue Tsai, Benjamin P. Willing, Spencer D. Proctor, Caroline Richard
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/709696e865314c75a21c3f373f93b8a9
Autor:
LI Yang, LI Yan, LI Dong, ZHANG Liebing, WANG Bei, SUN Yanfang, DU Xuexian, WU Yingle, LU Jian
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 6, Pp 262-267 (2023)
In this study, solid phase microextraction (SPME) coupled with gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS) was used to investigate the volatile compound profiles of eight dairy fat products (including four butters, two creams and two cultured butter
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c94aaee69ccb4b13ae632dd3ee5b0ac8
Autor:
Marine Mantel, Tales Fernando da Silva, Rafael Gloria, Danièle Vassaux, Kátia Duarte Vital, Valbert Nascimento Cardoso, Simone Odília Antunes Fernandes, Éric Guédon, Yves Le Loir, Ana Maria Caetano Faria, Malvyne Rolli-Derkinderen, Vasco Azevedo, Gwénaël Jan
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 106, Iss , Pp 105614- (2023)
Inflammatory bowel diseases (IBD) constitute a growing concern in western countries. They coincide with gut microbiota dysbiosis, including a loss of immunomodulatory bacteria. Accordingly, probiotic products containing selected immunomodulatory bact
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa50fe64345641d9b55744735b1baa52
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I. Lobos-Ortega, N. Pizarro-Aránguiz, N.L. Urrutia, M. Silva-Lemus, P. Pavez-Andrades, I. Subiabre-Riveros, D. Torres-Püschel
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 73, Iss 2 (2022)
Bovine milk is one of the most complete foods that exist. During the last decades, milk FA have shown to improve human health due to the reduction in risk of cardiovascular disease and related pathologies. The aim of this study was to evaluate the fe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/076b36bc33fa4d699880352eae48c3b2
Autor:
Yongbo She, Kun Wang, Alexander Makarowski, Rabban Mangat, Sue Tsai, Benjamin P. Willing, Spencer D. Proctor, Caroline Richard
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Although dairy intake has been shown to have a neutral or some beneficial effect on major cardiometabolic risk factors, the impact of dairy, and especially dairy fat, on immune function remains to be investigated. To understand the effect of consumin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d1106ccb6dc45b6bae14d961ea47182
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Teresa Manso, Beatriz Gallardo, Paz Lavín, Ángel Ruiz Mantecón, Carmen Cejudo, Pilar Gómez-Cortés, Miguel Ángel de la Fuente
Publikováno v:
Animals, Vol 12, Iss 13, p 1716 (2022)
Increasing the levels of n-3 fatty acids (FA) in dairy products is an important goal in terms of enhancing the nutritional value of these foods for the consumer. The purpose of this research was to evaluate the effects of linseed and algae oil supple
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e5a9f7d63c214bb8805bc225dd3535a0
Autor:
Mihaela Ivanova, Anamaria Hanganu, Raluca Dumitriu, Mihaela Tociu, Galin Ivanov, Cristina Stavarache, Liliana Popescu, Aliona Ghendov-Mosanu, Rodica Sturza, Calin Deleanu, Nicoleta-Aurelia Chira
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 10, p 1466 (2022)
The saponification value of fats and oils is one of the most common quality indices, reflecting the mean molecular weight of the constituting triacylglycerols. Proton nuclear magnetic resonance (1H-NMR) spectra of fats and oils display specific reson
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1622b190fa554972a56b31fd78f7326f