Zobrazeno 1 - 10
of 687
pro vyhledávání: '"Dairy derivatives"'
Autor:
Prudêncio de Mera, Claudia Maria1 cmera@unicruz.edu.br, Rosa Menegazzi, Thomas1 thomasmenegazzi@hotmail.com, Stumpfs Diaz, Jorge1 orgediaz@hotmail.com
Publikováno v:
Redes (1414-7106). mai-ago2020, Vol. 25 Issue 2, p433-457. 25p.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ORTIZ-MUÑOZ, LINA-GABRIELA1, ORTEGA-BONILLA, RUBÉN-ANDRÉS2, CHITO-TRUJILLO, DIANA-MARÍA3 dchito@unicauca.edu.co, RAMÍREZ-SANABRIA, ALFONSO-ENRIQUE4, RADA-MENDOZA, MAITE-DEL PILAR5
Publikováno v:
Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial. jul-dic2021, Vol. 19 Issue 2, p214-233. 20p.
Autor:
Pablo Jonas Camilo
Publikováno v:
Geosul, Vol 34, Iss 71, Pp 260-275 (2019)
The work in question presents an analysis of the influence created by the Trade Company in the national market of milk and dairy products, promoting the regulation of the prices of these products in the market and thus deploying fluctuations in price
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49f9f416eb8047b98b4dde9aa2677bcd
Autor:
Hajara Aslam, Wolfgang Marx, Tetyana Rocks, Amy Loughman, Vinoomika Chandrasekaran, Anu Ruusunen, Samantha L. Dawson, Madeline West, Eva Mullarkey, Julie A. Pasco, Felice N. Jacka
Publikováno v:
Gut Microbes, Vol 12, Iss 1 (2020)
The effects of dairy and dairy-derived products on the human gut microbiota remains understudied. A systematic literature search was conducted using Medline, CINAHL, Embase, Scopus, and PubMed databases with the aim of collating evidence on the intak
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65bd710408d64aeba0dc9cfa8c422eac
Autor:
Jonas Camilo, Pablo1 pablocamilo1@hotmail.com
Publikováno v:
Geosul. abr2019, Vol. 34 Issue 71, p260-275. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bouchibane, Malika a, b, ⁎, Touzout, Nabil a, Ait Saada, Djamel b, Dahou, Abdelkader Elamine c, Boumediene, Farida a, Hamed, Djahira e, Toumi, Selma a, Cheriguene, Abderrahim d
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology January 2025 63
Autor:
Pinesso Ribeiro, Ana Cristina a, Barão, Carlos Eduardo b, Tavares Filho, Elson Rogério c, d, Esmerino, Erick Almeida c, Silva, Ramon c, d, Cruz, Adriano Gomes d, Pimentel, Tatiana Colombo a, b, ⁎
Publikováno v:
In Food Research International January 2025 200
Autor:
Marnissi, Boujemaa E. l.1,2 boujemaa74@hotmail.com, Belkhou, Rajae1 rbelkhou@yahoo.fr, El Ouali lalami, A.3, Bennan, Laila3,4
Publikováno v:
Technologies de Laboratoire. 2013, Vol. 8 Issue 33, p100-111. 12p.