Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Dairy colloids"'
Autor:
Xiao Dong Chen, Françoise Boissel, Ludovic Pauchard, Nan Fu, Cécile Le Floch-Fouéré, Ming Yu, Romain Jeantet, Luca Lanotte, Arnaud Saint-Jalmes
Publikováno v:
ECIS-2021 European Colloids and Interface Science
ECIS-2021 European Colloids and Interface Science, Sep 2021, Athenes, Greece
Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects
Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects, Elsevier, 2021, 620, pp.126560. ⟨10.1016/j.colsurfa.2021.126560⟩
Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects, 2021, 620, pp.126560. ⟨10.1016/j.colsurfa.2021.126560⟩
ECIS-2021 European Colloids and Interface Science, Sep 2021, Athenes, Greece
Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects
Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects, Elsevier, 2021, 620, pp.126560. ⟨10.1016/j.colsurfa.2021.126560⟩
Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects, 2021, 620, pp.126560. ⟨10.1016/j.colsurfa.2021.126560⟩
International audience; The evaporation of a colloidal dispersion is characterized by solute accumulation at the air-liquid interface, leading to the gradual formation of a gelled skin. The development of this layer, from preliminary colloid deposit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2c8700bece2cae362300a6ecf252af31
https://hal.science/hal-03375789
https://hal.science/hal-03375789
Publikováno v:
Journées scientifiques ED EGAAL
Journées scientifiques ED EGAAL, L’école doctorale : Écologie, Géosciences, Agronomie, ALimentation, Jun 2021, Rennes, France
Journées scientifiques ED EGAAL, L’école doctorale : Écologie, Géosciences, Agronomie, ALimentation, Jun 2021, Rennes, France
International audience; The evaporation of a colloidal dispersion is characterized by solute accumulation at the air-liquid interface, leading to the gradual formation of a gelled skin. From the preliminary colloid deposit to complete solidification,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ad2133d254a9f8fcf21d71f088823568
https://hal.inrae.fr/hal-03284156
https://hal.inrae.fr/hal-03284156
Autor:
Daisuke Sawada, Antti Heino, Outi Toikkanen, Robertus Wahyu N. Nugroho, Orlando J. Rojas, Marko Outinen
openaire: EC/H2020/788489/EU//BioELCell We report on the physicochemical changes of infant formula (IF) powder and its macronutrients (lactose, fat, and proteins) under given storage conditions. Colloidal (particle size distribution, emulsion stabili
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::83dd3d6fdb0336754ff2820c698fb4d8
https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/47331
https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/47331
Publikováno v:
Powder Technology
openaire: EC/H2020/788489/EU//BioELCell Funding Information: This work was funded by Valio postdoc program. OJR wishes to acknowledge support by the European Research Council (ERC) under the European Union's Horizon Research 2020 and Innovation progr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.