Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Dairy application"'
Autor:
Nanyanzi Alice Sheila, Chang Zhu, Mugenyi Justice Kintu, Ivo De Pauw, Andrew Ronnie Mugenyi, Ilse Marien, Leo Van Audenhove
Publikováno v:
Social Sciences and Humanities Open, Vol 6, Iss 1, Pp 100363- (2022)
The current study evaluates rural farmers' preparedness and intentions to use a dairy application through a broadened Technology Acceptance Model. Data was gathered from 466 respondents from the Rwenzori region of Uganda by way of a survey. The aspir
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1cac1d2fd5a04f418fc2b2c8ebb7d4d0
Publikováno v:
Fems Microbiology Reviews. 44(6):804-820
Lactococcus lactis serves as a paradigm organism for the lactic acid bacteria (LAB). Extensive research into the molecular biology, metabolism and physiology of several model strains of this species has been fundamental for our understanding of the L
Autor:
Eunice van Pelt-KleinJan, Eddy J. Smid, Bas Teusink, Sieze Douwenga, Herwig Bachmann, Oscar van Mastrigt, Michiel Kleerebezem
Publikováno v:
Kleerebezem, M, Bachmann, H, van Pelt-KleinJan, E, Douwenga, S, Smid, E J, Teusink, B & van Mastrigt, O 2020, ' Lifestyle, metabolism and environmental adaptation in Lactococcus lactis ', FEMS Microbiology Reviews, vol. 44, no. 6, pp. 804-820 . https://doi.org/10.1093/femsre/fuaa033
FEMS Microbiology Reviews 44 (2020) 6
FEMS Microbiology Reviews, 44(6), 804-820
FEMS Microbiology Reviews 44 (2020) 6
FEMS Microbiology Reviews, 44(6), 804-820
Lactococcus lactis serves as a paradigm organism for the lactic acid bacteria (LAB). Extensive research into the molecular biology, metabolism and physiology of several model strains of this species has been fundamental for our understanding of the L
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kariyawasam Majuwana Gamage Menaka Menike, Kariyawasam, Seo Jin, Yang, Na-Kyoung, Lee, Hyun-Dong, Paik
Publikováno v:
Food Science of Animal Resources
This study aims to evaluate the probiotic properties of Lactobacillus brevis (L. brevis) KU200019 and the synergistic activity with prebiotics on antimicrobial activity, and the potential application as an adjunct culture in fermented dairy products.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.