Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Dai Changjun"'
Autor:
Wang, Jing, Guan, Haitao, Zhang, Xiaolei, Dai, Changjun, Wang, Cuiling, Chen, Guofeng, Li, Kun, Xu, Zhenhua, Zhang, Ruiying, Liu, Baohai, Wen, Hongtao
Publikováno v:
In Food Chemistry: Molecular Sciences 30 December 2024 9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Donghua University (English Edition); Oct2018, Vol. 35 Issue 5, p411-417, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu Mingliang, Qian Haibo, Sun Laijun, LanJin, Wang Lekai, Li Wenbo, Liu Hexiao, Dai Changjun, Zhao Nai-xin
Publikováno v:
2011 International Conference on New Technology of Agricultural.
NIRS (Near Infrared Transmittance Spectroscopy) is a new analytic technique in analytical chemistry which is developing very quickly in recent years. It has quick, simple, and nondestructive characteristic. This study is based on the analysis of whea
Publikováno v:
2011 International Conference on New Technology of Agricultural.
With its quick, simple, nicety and nondestructive characteristic, NIRS (Near Infrared Reflectance Spectroscopy) is a new method for quality analysis of wheat. In this paper, a new method to model-building for wheat quality analysis with NIRS is prese