Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Dahirel, Patrice"'
Autor:
Charton, Elise, Henry, Gwénaële, Cahu, Armelle, Le-Gouar, Yann, Dahirel, Patrice, Moughan, Paul J., Montoya, Carlos A., Bellanger, Amandine, Dupont, Didier, Le Huërou-Luron, Isabelle, Deglaire, Amelie
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition February 2023
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
DAUMAS-MEYER, Virginie, Champeil Potokar, Gaelle, Papillon, Catherine, Dahirel, Patrice, Levillain, Marielle, Congar, Patrice, Denis, Isabelle
Publikováno v:
2. Journées thématiques de la Société des Neurosciences
2. Journées thématiques de la Société des Neurosciences, May 2016, Tours, France. 2016
23. meeting of the French Glial Cell Club "Emerging Concepts in Glial Cell Research"
23. meeting of the French Glial Cell Club "Emerging Concepts in Glial Cell Research", Jun 2016, Carry-le-Rouet, France. 2016
2016; 2. Journées thématiques de la Société des Neurosciences, Tours, FRA, 2016-05-24-2016-05-25
2016; 23. meeting of the French Glial Cell Club "Emerging Concepts in Glial Cell Research", Carry-le-Rouet, FRA, 2016-06-01-2016-06-03
2. Journées thématiques de la Société des Neurosciences, May 2016, Tours, France. 2016
23. meeting of the French Glial Cell Club "Emerging Concepts in Glial Cell Research"
23. meeting of the French Glial Cell Club "Emerging Concepts in Glial Cell Research", Jun 2016, Carry-le-Rouet, France. 2016
2016; 2. Journées thématiques de la Société des Neurosciences, Tours, FRA, 2016-05-24-2016-05-25
2016; 23. meeting of the French Glial Cell Club "Emerging Concepts in Glial Cell Research", Carry-le-Rouet, FRA, 2016-06-01-2016-06-03
Olfaction participates in the elaboration of the hedonic value of foods, food choice and the regulation of food intake. Reciprocally, the detection of food odors is influenced by metabolic state and thereby contributes to the initiation and terminati
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e03cf126bb72eec619a90221c3a693ee
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01345504
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01345504