Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Dahdouh Amel"'
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 24, Iss 2, Pp 186-194 (2020)
The present study is focused on the determination of optimized activity conditions of peroxidase (POD) of turnip (Brassica rapa). The enzyme is extracted from turnip with 0.5M Na2HPO4 (pH7.0). Peroxidase activity is evaluated by monitoring the oxidat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/020bc47fd62d4fe29d438e4529bd9300
Autor:
Dahdouh, Amel1 (AUTHOR), Boucherba, Nawel2 (AUTHOR), Bouacem, Khelifa3 (AUTHOR), Mechri, Sondes4 (AUTHOR), Amirouche, Adel1 (AUTHOR), Aksas, Ali5 (AUTHOR), Jaouadi, Bassem4 (AUTHOR), Kati, Djamel Edine1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Biocatalysis & Biotransformation. Dec2022, Vol. 40 Issue 6, p432-449. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.