Zobrazeno 1 - 10
of 944
pro vyhledávání: '"Dahal S."'
Publikováno v:
Acta Universitatis Sapientiae: Alimentaria, Vol 15, Iss 1, Pp 40-50 (2022)
This work aims to study the effect of milk powder incorporation on the nutritional and sensory quality of our traditional indigenous food, bhakka. Different samples were prepared replacing the rice flour by milk powder at different ratios (2.5:97.5,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7fba899ff9f40fe8b6d1c0272bfe6e5
Publikováno v:
In Journal of Vascular Nursing December 2023 41(4):180-185
Autor:
D'Ambrosio, M., Ji, S., Eldesouki, M., Dahal, S., Mercado-Perez, A., Wegner, A., Beyder, A., Bigagli, E., Luceri, C., Farrugia, G., Cipriani, G.
Publikováno v:
In Gastro Hep Advances 2023 2(8):1028-1031
Publikováno v:
Open Access Surgery, Vol Volume 12, Pp 21-25 (2019)
RM Karmacharya, BK Shrestha, B Shrestha, AK Singh, N Bhandari, P Dhakal, S Dahal Department of Surgery, Dhulikhel Hospital, Kathmandu University Hospital, Dhulikhel, Kavre, NepalCorrespondence: RM KarmacharyaDepartment of Surgery (Cardio Thoracic and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/566b2771edcd484895869344bc3e6bb4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Solar Energy 1 December 2016 139:381-388
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.