Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Dagher, Fadi"'
Publikováno v:
In Heliyon October 2020 6(10)
Autor:
Dagher, Fadi
Pulp and paper mills are facing intense problems generated by anaerobic bacteria with the implementation of closed circuit water systems, and recycled fiber use. Propagation of volatile fatty acids (VFAs) and hydrogen sulfide (H 2 S) produced by anae
Externí odkaz:
http://spectrum.library.concordia.ca/9066/1/NR09964.pdf
Autor:
Olishevska, Snizhana, Nickzad, Arvin, Restieri, Concetta, Dagher, Fadi, Luo, Yan, Zheng, Jie, Déziel, Eric
Publikováno v:
Applied Microbiology (2673-8007); Sep2023, Vol. 3 Issue 3, p1101-1119, 19p
Autor:
Jaba, Asma1, Dagher, Fadi2, Hamidi Oskouei, Amir Mehdi1,2, Guertin, Claude1,2 Claude.Guertin@iaf.inrs.ca, Constant, Philippe1,2 Philippe.Constant@iaf.inrs.ca
Publikováno v:
Canadian Journal of Microbiology. Sep2019, Vol. 65 Issue 9, p668-680. 13p. 1 Diagram, 2 Charts, 5 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Porcine parvoviruses (PPV) are known to be particularly resistant to many disinfectants used to control other non-enveloped viruses. However, effective disinfectants used against PPV are harsh and corrosive to animal health facilities and the environ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::118cc6113c9f43e2a25dc2c00668bc7f
https://europepmc.org/articles/PMC5220593/
https://europepmc.org/articles/PMC5220593/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hylton, Rebecca K., Sanchez-Maldonado, Alma F., Peyvandi, Pooneh, Rahmany, Fatemeh, Dagher, Fadi, Leon-Velarde, Carlos G., Warriner, Keith, Hamidi, Amir M.
Publikováno v:
Journal of Food Protection; March 2019, Vol. 82 Issue: 3 p486-493, 8p