Zobrazeno 1 - 10
of 131
pro vyhledávání: '"Daga, E."'
Autor:
Comunian, R., Ferrocino, I., Paba, A., Daga, E., Campus, M., Di Salvo, R., Cauli, E., Piras, F., Zurru, R., Cocolin, L.
Publikováno v:
In LWT October 2017 84:64-72
Autor:
Campus, M., Sedda, P., Cauli, E., Piras, F., Comunian, R., Paba, A., Daga, E., Schirru, S., Angioni, A., Zurru, R., Bandino, G.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology December 2015 64(2):671-677
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2003 88(2):291-304
Autor:
Manfredi, S., Di Ianni, F., Nicola Di Girolamo, Canello, S., Gnudi, G., Guidetti, G., Miduri, F., Fabbi, M., Daga, E., Parmigiani, E., Centenaro, S., Volta, A.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The aim of this study was to evaluate the prevalence of hip and elbow dysplasia in a group of growing Labrador retrievers fed a fish-based diet enriched with nutraceuticals with chondroprotective properties. The puppies ranged from 3 to 12 mo of age
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::5321825197ecee18cea8c7fbd92d2015
https://europepmc.org/articles/PMC5914087/
https://europepmc.org/articles/PMC5914087/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2007, Vol. 19 Issue 3, p297-308. 12p. 3 Charts, 2 Graphs.