Zobrazeno 1 - 10
of 214
pro vyhledávání: '"Daeseleire, E."'
Autor:
Filippitzi, M.E., Devreese, M., Broekaert, K., Rasschaert, G., Daeseleire, E., Meirlaen, J., Dewulf, J.
Publikováno v:
In Preventive Veterinary Medicine 1 June 2019 167:90-100
Autor:
Femke Vandael, jeroen Dewulf, Daeseleire, E., Mia Eeckhout, Backer, Patrick, Mathias Devreese, Siska Croubels
Publikováno v:
JOURNAL OF VETERINARY PHARMACOLOGY AND THERAPEUTICS
Ghent University Academic Bibliography
Ghent University Academic Bibliography
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::bbcd6c5711e8be1563c49b2893c9a0b3
https://biblio.ugent.be/publication/8618499
https://biblio.ugent.be/publication/8618499
Autor:
Peeters, Laura E.J., De Mulder, Thijs, Van Coillie, Els, Huygens, Judith, Smet, Annemieke, Daeseleire, Els, Dewulf, Jeroen, Imberechts, Hein, Butaye, Patrick, Haesebrouck, Freddy, Croubels, Siska, Heyndrickx, Marc, Rasschaert, Geertrui, Peeters, L. E. J., De Mulder, T., Van Coillie, E., Huygens, J., Smet, A., Daeseleire, E., Dewulf, J., Imberechts, H., Butaye, P., Haesebrouck, F., Croubels, S., Heyndrickx, M., Rasschaert, G.
Publikováno v:
The journal of applied microbiology
Aims: The aim of this study was to investigate the effect of subtherapeutic intestinal doxycycline (DOX) concentrations (4 and 1mgl(-1)), caused by cross-contamination of feed, on the enrichment of a DOX-resistant commensal Escherichia coli and its r
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Van Peteghem, Carlos, DAESELEIRE, E
Publikováno v:
Proceedings of Euro Food Chem XII Strategies for Safe Food
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______330::31123a50981075508cc81540c7629c8e
https://biblio.ugent.be/publication/216896
https://biblio.ugent.be/publication/216896
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.