Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Dadzie, Rosemond"'
Autor:
Dadzie, Rosemond G.1 (AUTHOR), Ampofo-Asiama, Jerry2 (AUTHOR), Quaye, Bright2 (AUTHOR), Kizzie-Hayford, Nazir1 (AUTHOR), Amoako-Andoh, Francis3 (AUTHOR), Abano, Ernest E.1 (AUTHOR), Amoah, Robert S.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 4/21/2023, Vol. 2023, p1-10. 10p.
Autor:
Otoo, Gifty Serwaa, Abano, Ernest Ekow, Amoah, Robert Sarpong, Agblemanyo, Felix Edufia, Dadzie, Rosemond Godbless, Kizzie‐Hayford, Nazir, Seidu‐Larry, Salifu, Ampofo‐Asiama, Jerry
Publikováno v:
Legume Science; Jun2024, Vol. 6 Issue 2, p1-11, 11p
Autor:
Ampofo-Asiama, Jerry, Amoako-Andoh, Francis, Abakah, Bernard, Zebede, Angela Abla, Quaye, Zebede, Dadzie, Rosemond G.
Publikováno v:
Journal of Food Stability; Vol. 4 No. 2 (2021); 1-37
The leaves of Colocasia esculenta and Corchorus olitorius deteriorate quickly after harvest due to the loss of green color caused mainly by the activity of enzymes. Blanching, can be used to inactivate these enzymes to help slow down the loss of gree
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science; 1/13/2023, p1-16, 16p
Publikováno v:
International Journal of Food Science.
Sub-Saharan Africa (SSA) is among the poorest region in the world, and undernourishment continues to be a great challenge although this region is endowed with a lot of underutilized plant species (UUPS), which are rich in nutrients, especially micron
Autor:
Dadzie, Rosemond G., Amoah, Robert S., Ampofo-Asiama, Jerry, Quaye, Bright, Abano, Ernest Ekow
Publikováno v:
International Journal of Postharvest Technology and Innovation; 2019, Vol. 6 Issue: 4 p276-300, 25p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.