Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Dadié, Adjehi"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 10 of 20 pro vyhledávání: '"Dadié, Adjehi"'
1
Akademický článek
Clostridium perfringens and Clostridium difficile in cooked beef sold in Côte d'Ivoire and their antimicrobial susceptibility
Autor: Kouassi, Kra Athanase, Dadie, Adjéhi Thomas, N'Guessan, Kouadio Florent, Dje, Koffi Marcellin, Loukou, Yao Guillaume
Publikováno v: In Anaerobe August 2014 28:90-94
Zobrazit plný text záznamu
2
Antibiotic resistance in microbes from street hot beverages and vendors hygiene behavior in Abidjan, Côte d’Ivoire
Autor: Koua, Atobla, Kouadio-Ngbesso, Nadège, Ouattara Mohamed, Baguy, Benié Comoé Koffi, Donatien, Touré, Naka, Karou Tago, Germain, Dadié, Adjehi, Niamké, Sébastien
Currently, the sale and consumption of hot beverages are increasing in Côte d'Ivoire streets, and the health risk assessment is still not well documented. It was then important to assess the health risks associated with potentially pathogenic microo
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::60e83b7f003ef0d75dc977d5006e7463
Zobrazit plný text záznamu
3
Qualité Microbiologique Des Poissons Fumés Traditionnellement Et Vendus Sur Des Marchés A Abidjan, Côte d’Ivoire
Autor: Atobla Koua, Kouamé N´zebo Desiré, Benié Comoé Koffi Donatien, Dadié Adjehi, Niamké Sébastien
Publikováno v: International Journal of Progressive Sciences and Technologies. 34:249
Le poisson est une source importante de protéines animales, mais son processus de transformation et de commercialisation reste encore artisanal et affecte souvent sa qualité microbiologique, pouvant provoquer des maladies. La présente étude vise
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2b3c37317d1ac2202c17f7731777d42e
https://doi.org/10.52155/ijpsat.v34.2.4596
Zobrazit plný text záznamu
4
Akademický článek
Comparative Biotypic and Phylogenetic Profiles of Escherichia coli Isolated from Resident Stool and Lagoon in Fresco (Côte d'Ivoire).
Autor: Kouadio-Ngbesso, Nadége, Atobla, Koua, Attien, Paul Yao, Kouame-Sina, Mireille, Koffi, René Ahua, Adingra, Antoinette Ama, Dadié, Adjehi
Publikováno v: International Journal of Microbiology; 11/3/2019, p1-7, 7p
Zobrazit plný text záznamu
Plný text ve formátu HTML
5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
7
Akademický článek
PORK SUPPLY CHAIN, CONSUMPTION AND RISK FACTORS FOR INFECTIONS OF CONSUMERS IN THE ABIDJAN DISTRICT (CÔTE D'IVOIRE).
Autor: ATOBLA, Koua, AKOA, Edwige Essoma, BONNY, Carole Aya, DADIÉ, Adjehi, KAROU, Germain Tago, NIAMKE, Sebastien
Publikováno v: Food & Environment Safety; 2018, Vol. 17 Issue 1, p20-31, 12p
Zobrazit plný text záznamu
8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
  • 1
  • 2
  • Další »
  • [2]

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 17 Akademické články
  • 1 Časopisy
  • 5 abidjan
  • 4 raw milk
  • 3 cote d'ivoire
  • 3 fecal contamination
  • 3 hygiene practices
  • 3 milk quality
  • 3 risk assessment
  • 2 bamako mali
  • 2 escherichia coli
  • 2 fresco painting
  • 2 health
  • 2 human origins
  • 2 lagoons
  • 2 meat contamination
  • 2 meat-products
  • 2 microbiological quality
  • 2 pathogens
  • 2 pork industry
  • 2 public health
  • 2 supply
  • 2 supply chains
  • 1 16s ribosomal-rna
  • 1 amoxicillin
  • 1 animals
  • 1 antibacterial
  • 1 antimicrobial agents
  • 1 bacillus cereus
  • 1 bacteria
  • 1 bifidobacterium
  • 1 bifidocin b
  • 1 bifidum ncfb 1454
  • 1 broiler-chickens
  • 1 burkina-faso
  • 1 cacao
  • 1 canada
  • 1 cheese
  • 1 clostridium difficile
  • 1 clostridium perfringens
  • 1 cocoa
  • 1 coli
  • 1 consumption
  • 1 contamination
  • 1 cooked beef
  • 1 cows milk
  • 1 dairy microbiology
  • 1 diseases
  • 1 duration
  • 1 e
  • 1 enterobacteriaceae
  • 1 environment
  • 4 sage publications inc.
  • 2 elsevier sci ltd
  • 2 food & environment safety
  • 2 hindawi limited
  • 1 academic journals
  • 1 elsevier ltd
  • 1 emerald group publishing ltd
  • 1 int nutrition foundation
  • 1 international journal of progressive sciences and technologies
  • 1 john libbey eurotext ltd
  • 1 springer france
  • 1 wiley-blackwell publishing, inc
  • 5 food & nutrition bulletin
  • 2 anaerobe
  • 2 food & environment safety
  • 2 international journal of microbiology
  • 1 african journal of microbiology research
  • 1 british food journal
  • 1 cahiers agricultures
  • 1 dairy science & technology
  • 1 food and nutrition bulletin
  • 1 international journal of food science and technology
  • 1 international journal of progressive sciences and technologies
  • 1 journal of global antimicrobial resistance
  • 8 Science Citation Index Expanded
  • 4 Complementary Index
  • 3 Supplemental Index
  • 2 OpenAIRE
  • 2 Academic Search Ultimate
  • 1 ScienceDirect
  • 2 clermont-ferrand (france)
  • 2 cote d'ivoire
  • 1 abidjan (cote d'ivoire)

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......