Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Dadan, Magdalena"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 10 of 79 pro vyhledávání: '"Dadan, Magdalena"'
1
Akademický článek
The application of unconventional technologies as pulsed electric field, ultrasound and microwave-vacuum drying in the production of dried cranberry snacks
Autor: Nowacka, Malgorzata, Wiktor, Artur, Anuszewska, Aleksandra, Dadan, Magdalena, Rybak, Katarzyna, Witrowa-Rajchert, Dorota
Publikováno v: In Ultrasonics Sonochemistry September 2019 56:1-13
Zobrazit plný text záznamu
2
Akademický článek
Acoustic and mechanical properties of carrot tissue treated by pulsed electric field, ultrasound and combination of both
Autor: Wiktor, Artur, Gondek, Ewa, Jakubczyk, Ewa, Dadan, Magdalena, Nowacka, Malgorzata, Rybak, Katarzyna, Witrowa-Rajchert, Dorota
Publikováno v: In Journal of Food Engineering December 2018 238:12-21
Zobrazit plný text záznamu
3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
4
Akademický článek
Effect of ultrasound treatment during osmotic dehydration on bioactive compounds of cranberries
Autor: Nowacka, Malgorzata, Fijalkowska, Aleksandra, Dadan, Magdalena, Rybak, Katarzyna, Wiktor, Artur, Witrowa-Rajchert, Dorota
Publikováno v: In Ultrasonics February 2018 83:18-25
Zobrazit plný text záznamu
5
Akademický článek
Influence of power ultrasound on the main quality properties and cell viability of osmotic dehydrated cranberries
Autor: Nowacka, Malgorzata, Fijalkowska, Aleksandra, Wiktor, Artur, Dadan, Magdalena, Tylewicz, Urszula, Dalla Rosa, Marco, Witrowa-Rajchert, Dorota
Publikováno v: In Ultrasonics February 2018 83:33-41
Zobrazit plný text záznamu
6
Akademický článek
Selected chemical composition changes in microwave-convective dried parsley leaves affected by ultrasound and steaming pre-treatments – An optimization approach
Autor: Dadan, Magdalena, Rybak, Katarzyna, Wiktor, Artur, Nowacka, Malgorzata, Zubernik, Joanna, Witrowa-Rajchert, Dorota
Publikováno v: In Food Chemistry 15 January 2018 239:242-251
Zobrazit plný text záznamu
7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
8
Akademický článek
Application of various types of coatings in food packaging materials: Sensorial assessment and health safety
Autor: Nowacka Małgorzata, Mika Aleksandra, Wiktor Artur, Ciosek Patrycja, Rybak Katarzyna, Dadan Magdalena, Witrowa-Rajchert Dorota
Publikováno v: Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 21, Iss 2, Pp 71-75 (2017)
Food safety is a crucial aspect, when designing food packaging. It is necessary to assess every layer of the material that could be interacting with food. There are various substances that could be used to produce coatings for the cardboard materials
Externí odkaz: https://doaj.org/article/0634f9bb27d546a28356f58573057f2c
Zobrazit plný text záznamu
9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Další »
  • [8]

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 77 Akademické články
  • 1 Knihy
  • 26 ultrasound
  • 21 bioactive compounds
  • 18 color
  • 18 pulsed electric field
  • 14 polyphenols
  • 13 colour
  • 13 drying
  • 12 electric fields
  • 11 antioxidant activity
  • 11 osmotic dehydration
  • 11 sonication
  • 10 apple
  • 10 chemical properties
  • 10 cranberries
  • 10 drying kinetics
  • 10 electroporation
  • 9 pef
  • 8 carotenoids
  • 8 ultrasonic imaging
  • 6 anthocyanins
  • 6 impact
  • 6 quality
  • 6 rehydration
  • 5 carrot
  • 5 carrots
  • 5 chlorophyll
  • 5 dehydration
  • 5 ethanol
  • 5 hygroscopicity
  • 5 lutein
  • 5 mechanical properties
  • 5 steaming
  • 5 structure
  • 5 ultrasound treatment
  • 4 acoustic properties
  • 4 antioxidants
  • 4 convective drying
  • 4 food preservation
  • 4 high hydrostatic pressure
  • 4 mango
  • 4 microwave
  • 4 parsley
  • 4 pretreatment
  • 4 texture
  • 4 us
  • 4 vitamin c
  • 4 vitamin-c
  • 3 apple tissue
  • 3 basil
  • 3 blanching
  • 29 mdpi
  • 9 elsevier b.v.
  • 4 de gruyter
  • 4 elsevier science
  • 4 elsevier science bv
  • 3 elsevier sci ltd
  • 3 hindawi limited
  • 3 mdpi ag
  • 2 elsevier inc.
  • 2 elsevier ltd
  • 2 polish academy of sciences, institute of animal reproduction & food research
  • 2 taylor & francis ltd
  • 2 walter de gruyter gmbh
  • 2 wiley
  • 1 academic press inc.
  • 1 elsevier
  • 1 elsevier applied science publishers
  • 1 inst animal reproduction & food research polish acad sciences olsztyn
  • 1 institute of food technologists
  • 1 national society of processing and energy in agriculture, novi sad
  • 1 taylor & francis inc
  • 1 wiley-blackwell
  • 7 ultrasonics
  • 7 ultrasonics sonochemistry
  • 6 foods
  • 6 international journal of food engineering
  • 6 molecules
  • 5 applied sciences (2076-3417)
  • 4 applied sciences-basel
  • 4 food chemistry
  • 3 drying technology
  • 3 foods basel switzerland
  • 3 journal of food engineering
  • 3 journal of food processing & preservation
  • 2 comprehensive reviews in food science and food safety
  • 2 innovative food science & emerging technologies
  • 2 molecules basel switzerland
  • 2 polish journal of food & nutrition sciences
  • 2 processes
  • 2 pulsed electric fields to obtain healthier and sustainable food for tomorrow
  • 2 sensors (14248220)
  • 1 comprehensive reviews in food science & food safety
  • 1 journal of food processing and preservation
  • 1 journal on processing and energy in agriculture
  • 1 lwt - food science & technology
  • 1 lwt-food science and technology
  • 1 polish journal of food and nutrition sciences
  • 1 sensors
  • 1 sensors basel switzerland
  • 25 Science Citation Index Expanded
  • 18 Complementary Index
  • 15 Academic Search Ultimate
  • 12 MEDLINE
  • 7 ScienceDirect
  • 1 Directory of Open Access Journals
  • 1 Business Source Ultimate

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......