Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Dabous, Azza"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dabous, Azza1 (AUTHOR), D'ambrosio, Sergio1 (AUTHOR), Cimini, Donatella2 (AUTHOR), Schiraldi, Chiara1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Drying Technology. 2023, Vol. 41 Issue 12, p2062-2073. 12p. 1 Chart, 5 Graphs.
Autor:
D'ambrosio, Sergio, Ventrone, Michela, Fusco, Alessandra, Casillo, Angela, Dabous, Azza, Cammarota, Marcella, Corsaro, Maria Michela, Donnarumma, Giovanna, Schiraldi, Chiara, Cimini, Donatella
Publikováno v:
In Biotechnology Reports June 2022 34
Autor:
D'ambrosio, Sergio, Dabous, Azza, Sadiq, Saba, Casillo, Angela, Schiraldi, Chiara, Cassese, Elisabetta, Bedini, Emiliano, Corsaro, Maria Michela, Cimini, Donatella
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering & Biotechnology; 2024, p1-17, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Iraq Medical Journal (IMJ ); Summer2023, Vol. 7 Issue 3, p76-85, 10p
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition June 2022 6 Supplement 1:1099-1099
Autor:
Donatella Cimini, Sergio D’ambrosio, Antonietta Stellavato, Alessandra Fusco, Maria Michela Corsaro, Azza Dabous, Angela Casillo, Giovanna Donnarumma, Andrea Maria Giori, Chiara Schiraldi
Several Levilactobacillus brevis strains have the potential to be used as probiotics since they provide health benefits due to the interaction of live cells, and of their secreted products, with the host (tissues). Therefore, the development of simpl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::96107148050c8e85a3668d8e0a0d9dcc
https://hdl.handle.net/11591/482788
https://hdl.handle.net/11591/482788
Autor:
Sergio D'ambrosio, Michela Ventrone, Alessandra Fusco, Angela Casillo, Azza Dabous, Marcella Cammarota, Maria Michela Corsaro, Giovanna Donnarumma, Chiara Schiraldi, Donatella Cimini
Publikováno v:
Biotechnology Reports. 34:e00732
Probiotics are living microorganisms that give beneficial health effects while consumed, and each strain possesses diverse and unique properties and also different technological characteristics that affect its ability to be produced at large scale. L