Zobrazeno 1 - 10
of 164
pro vyhledávání: '"Dabonne S"'
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 4, No 5 (2010)
The aim of the study was to monitor variations of starch granules in two varieties of yam tuber parts during post-harvest storage. The morphological properties of yam part starches isolated from two cultivars ("Kangba" and "Krengle") belonging to Dio
Autor:
ODEKANYIN, Olayemi Oludele1 dekanyin@oauife.edu.ng, AKINYEMI, Fehintoluwa Deborah1, BADMUS, Omodolapo Eniola1
Publikováno v:
Trends in Pharmaceutical Sciences. Mar2024, Vol. 10 Issue 1, p35-50. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fei, Xionghui1,2 (AUTHOR) fxh2021@usc.edu.cn, Zhou, Chao2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Radioanalytical & Nuclear Chemistry. Jun2023, Vol. 332 Issue 6, p2213-2219. 7p. 1 Diagram, 1 Chart, 3 Graphs.
Autor:
Khedr, Mai1 (AUTHOR), Emran, Mohamed1 (AUTHOR) memran@srtacity.sci.eg, Gispert, Maria2 (AUTHOR), Rashad, Mohamed1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 5/20/2023, Vol. 13 Issue 1, p1-12. 12p.
Autor:
Swana, Leseho1 (AUTHOR), Tsakem, Bienvenu2 (AUTHOR), Tembu, Jacqueline V.3 (AUTHOR), Teponno, Rémy B.2 (AUTHOR), Folahan, Joy T.4 (AUTHOR), Kalinski, Jarmo-Charles5 (AUTHOR), Polyzois, Alexandros5 (AUTHOR), Kamatou, Guy6 (AUTHOR), Sandjo, Louis P.7 (AUTHOR), Chamcheu, Jean Christopher4 (AUTHOR), Siwe-Noundou, Xavier1 (AUTHOR) xavier.siwenoundou@smu.ac.za
Publikováno v:
Pharmaceuticals (14248247). May2023, Vol. 16 Issue 5, p775. 20p.
Effect of Fermentation Methods and Turning Interval on the Quality of Cocoa Beans (Theobroma cacao).
Autor:
Arulmari, R., Visvanathan, R.
Publikováno v:
Agricultural Research (2249-720X); Sep2024, Vol. 13 Issue 3, p586-598, 13p