Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"Dabija, Adriana"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Computation; Oct2024, Vol. 12 Issue 10, p206, 18p
Publikováno v:
Scientific Study & Research. Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry; 2024, Vol. 25 Issue 3, p287-299, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The EuroBiotech Journal, Vol 4, Iss 3, Pp 127-133 (2020)
Cereal products are the most consumed in Romania being the main contributors to daily acrylamide exposure. The paper aims to present for the first time a general situation regarding the evolution of the acrylamide levels content from cereal products,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c431ffd47cc745bdb481b3ebc145c2b6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The EuroBiotech Journal, Vol 1, Iss 3, Pp 222-225 (2017)
The effect of magnesium ions from gluconate salt at the level of 100, 150 and 200 mg/100g addition on empirical dough rheological properties from the 550 wheat flour type was studied. Dough rheological properties during mixing (dough development time
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c055d88cb36b498dadeb35f168cdbb00
Publikováno v:
Proceedings of the International Multidisciplinary Scientific GeoConference SGEM. 2021, Vol. 21, p77-84. 8p.
Publikováno v:
Proceedings of the International Multidisciplinary Scientific GeoConference SGEM. 2021, Vol. 21, p51-58. 8p.
Autor:
Chetrariu, Ancuța1, Dabija, Adriana1
Publikováno v:
Proceedings of the International Multidisciplinary Scientific GeoConference SGEM. 2021, Vol. 21, p33-39. 7p.